Gjest Alabama Skrevet 23. juni 2010 #1 Skrevet 23. juni 2010 (endret) Skal lage klippfisk og leser på fiskepakka at den skal vannes ut i 12-15 timer, men hvordan skal jeg gjøre det? Hvor mye vann skal jeg bruke, og må den stå i kjøleskap eller kan den stå på kjekkenbenken? :klø: Endret 23. juni 2010 av Alabama
Sweetpea25 Skrevet 24. juni 2010 #2 Skrevet 24. juni 2010 Du kan legge klippfisken i ei kasserolle, og helle på vann. Etter omtrent halve tiden, tømmer du ut vannet, for så å helle på nytt vann. Dette fordi at fisken ikke skal være så salt.. Den kan fint stå på kjøkkenbenken.
Gjest Alabama Skrevet 24. juni 2010 #3 Skrevet 24. juni 2010 Fylte en bolle med vann sånn at det dekket fisken og satt den i kjøleskapet. Håper det ble bra. Driver med middagen nå
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå