Gjest Alabama Skrevet 23. juni 2010 #1 Del Skrevet 23. juni 2010 (endret) Skal lage klippfisk og leser på fiskepakka at den skal vannes ut i 12-15 timer, men hvordan skal jeg gjøre det? Hvor mye vann skal jeg bruke, og må den stå i kjøleskap eller kan den stå på kjekkenbenken? :klø: Endret 23. juni 2010 av Alabama Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sweetpea25 Skrevet 24. juni 2010 #2 Del Skrevet 24. juni 2010 Du kan legge klippfisken i ei kasserolle, og helle på vann. Etter omtrent halve tiden, tømmer du ut vannet, for så å helle på nytt vann. Dette fordi at fisken ikke skal være så salt.. Den kan fint stå på kjøkkenbenken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Alabama Skrevet 24. juni 2010 #3 Del Skrevet 24. juni 2010 Fylte en bolle med vann sånn at det dekket fisken og satt den i kjøleskapet. Håper det ble bra. Driver med middagen nå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå