Iset Skrevet 21. september 2003 #1 Del Skrevet 21. september 2003 det er såå godt med peppersaus på kinarestauranter, men hvordan i huleste lager de den????? det er vel konsentrat de bruker, men har noen peiling? og det kjøttet, hvordan får de de såååååååå mørt? klem Iset 31+2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 13. oktober 2003 #2 Del Skrevet 13. oktober 2003 Åja, jeg vil også ha oppskrift! Ingen som har? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
@lfa Skrevet 13. oktober 2003 #3 Del Skrevet 13. oktober 2003 Bruker å jukse jeg. :oops: Kjøper Blue Dragon sin ferdiglagede... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå