Gå til innhold

Skal spise kinamat idag og liker ikke kinamat


Anbefalte innlegg

Gjest AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal spise kinamat idag, men jeg liker ikke kinamat. Jeg liker Inbakt svin med sursøt saus. Det er det eneste jeg spiser hver gang vi spiser kinamat. Men vil gjerne prøve noe nytt. Så finnes det noe lignende? Jeg elsker inbakte ting, og det må være sursøt saus da jeg ikke liker soya/kokos osv sauser. Er veldig kresen..

Forslag? Hva pleier dere å spise? :)

Gjest SmallTalk
Skrevet

Da leser du på menyen for å finne noe annet som har sursøt saus i seg. Er ikke værre enn det. Eventuelt spør kelneren. :)

Personlig kan jeg ikke hjelpe deg, for jeg hater sursøt saus over alt på jord, og sverger konsekvent til soyasaus eller satèsaus.

Gjest AnonymBruker
Skrevet

Innbakt kylling eller scampi i sursøt saus?

Skrevet

Da leser du på menyen for å finne noe annet som har sursøt saus i seg. Er ikke værre enn det. Eventuelt spør kelneren. :)

Personlig kan jeg ikke hjelpe deg, for jeg hater sursøt saus over alt på jord, og sverger konsekvent til soyasaus eller satèsaus.

er enig i denne.

jeg vil anbefale Szechuan saus, det er en mild chilisaus som ikke er så forskjellig fra sur søt saus, bare mye bedre!

Gjest AnonymBruker
Skrevet

Hvorfor skal du spise kinamat når du ikke liker kinamat??

Gjest AnonymBruker
Skrevet

Inbakt schampi kan jo være godt ja. :)

Takk for forslag. Og det blir litt vannskelig å spørre de ansatte, da de ikke er så gode i norsk og ofte bare nikker og sier ja. :ler:

Anonymbruker: Fordi man bestemmer ikke alltid selv :) Kan jo såklart nekte, men så frekk er jeg ikke når det er bursdagen til søsteren min :) Og vil heller ikke spise en vassen burger der, det er en kinaresturang og burgerne der er ikke så gode ;)

Skrevet

friterte innbakte kongereker med sursøt saus er min favoritt når det kommer til kinamat, men det spørs om resturangen du skal på har det.

ellers liker jeg stekt spagetti med reker, kylling og grønnsaker

nam nam og lykke til

Skrevet

Min favoritt er beef/pork with black bean pepper sauce..(eg har stort sett ete det i England :gjeiper: ) Det vil vel bli noko sånt som okse/svinekjøtt i svarbønnepeppersaus, hehe :) I alle fall ein sterk saus, som er veldig god :)

Skrevet

Stekt ris.. Da får man jo ikke saus på, så da slipper man det problemet!

Skrevet

. Og det blir litt vannskelig å spørre de ansatte, da de ikke er så gode i norsk og ofte bare nikker og sier ja. :ler:

Jeg har opplevd dette selv. Det er ikke enkelt å skulle forklare noe for et menneske eller flere som ikke behersker stort annet enn å smile, nikke og spørre om en skal ha "mele lis" - jeg tuller ikke - trodde det var en vits at kinesere ikke kunne si bokstaven R, men det er visst et problem for noen.

Ellers holder jeg en stor knapp på stekt ris ja. Veldig nøytralt og godt. Ettersom jeg har forstått tilsvarer det vår norske lapskaus. Man tager litt av hvert og varmer det opp og vips - har man noe som metter og smaker riktig godt.

p.s. skulle gjerne ha byttet med deg i dag - jeg liker nesten alt som serveres på kinarestaurant. Lucky me. :jepp:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...