Rampoline Skrevet 30. april 2002 #1 Del Skrevet 30. april 2002 Ved to ulike anledninger har jeg nå fått servert helstekt indrefilet av svin, som er helt rå inni. Skulle nesten tro at de som laget maten trodde det var okse-indrefilet. Skal ikke svinekjøtt gjennomstekes, da? Hvordan steker dere indrefilet av svin? Jeg passer alltid på at den er stekt tvers gjennom - ikke noe skal være rosa. Er det jeg som har misforstått, eller?12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 30. april 2002 #2 Del Skrevet 30. april 2002 Nei du har ikke missforstått, indrefile av svin skal ikke være "rosa" inni, den skal være gjennomstekt. Forøvrig vanvittig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 1. mai 2002 #3 Del Skrevet 1. mai 2002 Neste gang kan du prøve denne varianten. skiver av indrefilet bankes flate og stekes brune på begge sider. Legg disse i bunnen av en ildfast form. Legg et lag med grønnsaksblanding over. Hell på 1 kartong fløte og 1/3 flaske med soyasaus. Stekes på 200 grader i 20 minutter. Serveres med poteter, ris eller røstipoteter. Benny Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lotta Skrevet 3. mai 2002 #4 Del Skrevet 3. mai 2002 Hei! Svin indrefilet er kjempe godt hvis man får den som den skal være. Vi spiser masse svin indrefilet Her er et tips:( Jeg pleier å kjøpe en hel indrefilet) -Legg fileten i marinade en god stund før du skal steke den.(hvitløk og urte marinade anbefales) -Sett ovnen på 200-225 grader og stek den midt i ovnen i en ildfast form i ca en time.(gjør ikke noe om den står litt lenger, bare ikke for lenge for da blir den tørr) -Pass på at fileten er romtemperet når du skal steke den. -la den ligge i ca 10 min før du skjere den opp. - det er veldig godt med gratinerte poteter , brokkoli og bearnaise saus til. Jeg garanterer at den blir god. Samboeren og jeg er helt hektet. LYKKE TIL _________________ Koz 1212[ Dette Innlegg er endret av: lotta den 2002-05-03 12:08 ] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå