Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er den enkleste måten å hurtigtine boller/kanelsnurrer på??

Har en del slikt i frysen, og lurer på hva som er greiest når det pluttselig står noen på døra her...

Micro eller stekeovn?? og evnt temperatur og tid???

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg pleier å legge i kald ovn, sette den på ca 200 grader, og når termostaten slukker er ofte baksten tint. Dette er det jeg syns gir best resultat, men du må nesten prøve deg litt frem. Mikrotint bakst serverer jeg ikke til gjester, jeg spiser det helst ikke selv heller. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...