Brud84 Skrevet 9. mai 2010 #1 Skrevet 9. mai 2010 Hva er den enkleste måten å hurtigtine boller/kanelsnurrer på?? Har en del slikt i frysen, og lurer på hva som er greiest når det pluttselig står noen på døra her... Micro eller stekeovn?? og evnt temperatur og tid???
Brunhilde Skrevet 9. mai 2010 #2 Skrevet 9. mai 2010 Jeg pleier å legge i kald ovn, sette den på ca 200 grader, og når termostaten slukker er ofte baksten tint. Dette er det jeg syns gir best resultat, men du må nesten prøve deg litt frem. Mikrotint bakst serverer jeg ikke til gjester, jeg spiser det helst ikke selv heller.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå