Gjest Anonymous Skrevet 18. september 2003 #1 Del Skrevet 18. september 2003 Er det noen som vet om sjokoladekakeoppskrifter til slike runde former med hull i midten????? Har fått en pi presang og er usikker på hvordan jeg bruker den. Kan jeg ta en vanlig kakeoppskrift til en rund form, og feks steke den lengre eller kortere? Noen som har noen ideer???? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mayamor Skrevet 18. september 2003 #2 Del Skrevet 18. september 2003 Marmorkake og andre formkaker er glimrende i slike former. Et annet innslag på bordet enn den tradisjonelle brødform varianten... En normal form rommer ca. 2 liter. Mål hvor mye din form tar og putt oppi røre deretter... Jeg ville skrudd ned temperaturen ca. 10 grader og stekt kaken 5-10 min lenger. Sjekk med pinne inn i kaken... Annet bruk... Diverse desserter som puddinger etc... Mayamor Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 19. september 2003 #3 Del Skrevet 19. september 2003 1-2-3kaker passer perfekt i dem! Jeg syns kaken blir så liten og flat hvis jeg ikke bruker dingsen i midten på de kakene. Mulig kakeformen min er litt stor, da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå