Gå til innhold

Vårrull


Bergenspike

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

1 plate butterdeig

500 gram kokt skinke (skineboks)

1/2 dl revet ost

1/4 dl hakket persille

1ss sennep

Del butterdeigen i 4, skjevle disse ut til de er ca 12-14x12-14 cm store

Skjær skinken i små terninger. Bland alt sammen (ikke butterdeigen!)

Fordel fyllet midt på butterdeigs kvadratene. Rull de sammen, og gjør de tette. Pensle de med egg. Stekes midt i ovnen på 225 grader i 15 min.

:blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøper alltid vårrullomslag.

Det får du i velutstyrte supermarkeder og i asiatiskebutikker.

Til ca 10 vårruller bruker jeg:

2 gulrøtter grovrevet

like mye hodekål fin snittet

1 stilk selleri finhakket

1 løk finhakket

hvitløk og chili hakket.

kjøttdeig hvis du ønsker det.

og kokte og grov hakket risnudler.

tomatpure, østerssaus/soyasaus, litt(ca 1 ss)vin eller epleeddik.

Dette surres på panne til grønnsakene er nesten møre og smakes til med østersaus/soyasaus og eddik og pepper.

Av kjøles før det legges på omslagene ca 2 ss på hvert som brettes rundt fyllet "lim" med å pensle litt vann på kanten.

Jeg pleier å lage mange og fryse ned. Jeg steker de på pannen i litt olje i stedet for i frityr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...