Mette Skrevet 15. september 2003 #1 Skrevet 15. september 2003 Denne må dere bare prøve, det er de beste muffins jeg har smarkt. Lette og luftige. Raske å lage. Eplemuffins Denne porsjonen rekker til omkring 10 muffins. Varm stekeovnen til 180 ºC. Smelt smøret. Bland sammen hvetemel, sukker og bakepulver. Rør melken ut i det smeltede smøret og visp inn egget. Rør eggeblandingen inn i det tørre og rør til en glatt deig. Hell i smurte muffinsformer. Stek midt i varm stekeovn ved 180 ºC i 20-25 min. Ingredienser125 g smør 4 dl hvetemel 1,50 dl sukker 2 ts bakepulver 2 dl kefir evt. melk 1 stk stort egg 1 stk eple 0,50 ts kanel Tips: Eple og kanel kan erstattes av : per porsjon: - 2 dl blåbær eller bringebær + revet skall av ½ sitron (kun det gule) eller - 100 g mørk hakket sjokolade og 2 ss kakao 1
Kosejente Skrevet 15. september 2003 #2 Skrevet 15. september 2003 Jeg skrev ut den oppskriften i dag tidlig...men har ikke testet den ennå.... Har en 8-åring som elsker eplemuffins.....men i min oppskrift er d ikke kulturmelk...og jeg har en forkjærlighet for kaker med kulturmelk...de holder seg leeenge... Takker for tipset...skal absolutt teste....
Guro Skrevet 24. september 2003 #3 Skrevet 24. september 2003 Det er mulig jeg spør om noe dumt nå, men skal eplet raspes eller skjæres i små terninger? Jeg har lyst til å lage disse i dag, og vil helst ikke gjøre noe feil.
Gjest gjest1 Skrevet 24. september 2003 #4 Skrevet 24. september 2003 I oppskriften skulle det hakkes, men det går helt fint å grovrive eplet, hvis du foretrekker det. Og hvis man bytter ut kanelen med gulrotkakekrydder(nellik, kardemomme,muskat) og har i en grovrevet gulrot blir det gode gulrot muffins.
Guro Skrevet 24. september 2003 #5 Skrevet 24. september 2003 Mmm, det hørtes også godt ut! Tusen takk for god & klok hjelp, pulverheksa!
meta Skrevet 25. september 2003 #6 Skrevet 25. september 2003 Tusen takk for deilig oppskrift!! Nå har jeg nettopp bakt en haug eplemuffins (dobbel oppskrift) og så stor det en haug sjokolademuffins i ovnen. Eplemuffinsene var ihvertfall skikkelig gode!!
Guro Skrevet 26. september 2003 #9 Skrevet 26. september 2003 Ja, gode ble de - men mine ble nokså flate. :o What did I do wrong?? Har kanskje noe å gjøre med hvordan jeg pisket egget inn i melkeblandingen? Ikke vet jeg...
Gjest gjest1 Skrevet 26. september 2003 #10 Skrevet 26. september 2003 Egget skal bare vispes lett sammen før det røres inn i melkebalndingen. Balnd hele røren lett. Det gjør ingenting om det er litt klumper i den.
Gjest Gjest_kåre_* Skrevet 16. desember 2008 #11 Skrevet 16. desember 2008 Høres bra ut har tenkt å lage det. Hilsen kåre, fin på håret.
kokkosmamma Skrevet 28. juli 2011 #12 Skrevet 28. juli 2011 Denne skall jeg jammen prøve og lage =) smaker dem best samme dag, eller dagen etter?
-Fisken- Skrevet 28. juli 2011 #13 Skrevet 28. juli 2011 Artig når folk drar opp 8 år gamle tråder. Skrivemåter forandrer seg på 8 år, gitt.. 1
kokkosmamma Skrevet 28. juli 2011 #14 Skrevet 28. juli 2011 (endret) Artig når folk drar opp 8 år gamle tråder. Skrivemåter forandrer seg på 8 år, gitt.. jaja, sånn kan det gå hmmm =) Endret 28. juli 2011 av kokkosmamma
Tears.of.the.Sun Skrevet 28. juli 2011 #15 Skrevet 28. juli 2011 Hehehehe, morsomt. Jeg er sikker på at eplemuffisene er like god i dag som de var i 2003. 1
kokkosmamma Skrevet 29. juli 2011 #16 Skrevet 29. juli 2011 Hehehehe, morsomt. Jeg er sikker på at eplemuffisene er like god i dag som de var i 2003. Dere skall få høre hvordan det gikk, etter vi har spist dem, skall bake til meg og kjæresten min og våres lille skatt på 2 år, så jeg håper dem blir gooode på lørdag <3
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2016 #17 Skrevet 23. januar 2016 Lagde disse i dag og de var nydelige Anonymkode: 5f888...e2d
Christina82 Skrevet 26. august 2016 #18 Skrevet 26. august 2016 Den 15. september 2003 at 21.49, Mette skrev: Denne må dere bare prøve, det er de beste muffins jeg har smarkt. Lette og luftige. Raske å lage. Eplemuffins Denne porsjonen rekker til omkring 10 muffins. Varm stekeovnen til 180 ºC. Smelt smøret. Bland sammen hvetemel, sukker og bakepulver. Rør melken ut i det smeltede smøret og visp inn egget. Rør eggeblandingen inn i det tørre og rør til en glatt deig. Hell i smurte muffinsformer. Stek midt i varm stekeovn ved 180 ºC i 20-25 min. Ingredienser125 g smør 4 dl hvetemel 1,50 dl sukker 2 ts bakepulver 2 dl kefir evt. melk 1 stk stort egg 1 stk eple 0,50 ts kanel Tips: Eple og kanel kan erstattes av : per porsjon: - 2 dl blåbær eller bringebær + revet skall av ½ sitron (kun det gule) eller - 100 g mørk hakket sjokolade og 2 ss kakao tenkte lage denne i dag, 13 år etter:) 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå