Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

For tre uker siden spiste jeg et varmt ostesmørbrød med spekeskinke, hvitløksolje og brie. Dette smakte utrolig godt. (Grovt brød)

Dette ble stekt på en "grill" med lokk. I kveld har jeg lyst til å lage dette, men er avhengig av å bruke stekeovnen da jeg ikke har noe annet.

Er det noen som vet/antar hvor mange grader jeg må ha ovnen på? Jeg vil at brødet blir sprøtt samtidig som osten må smelte.

Håper noen kan hjelpe meg.

Skrevet

Jeg vil tro at 225 grader og steke midt i ovnen i 12-15 minutter blir bra.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...