Belima Skrevet 17. april 2010 #1 Skrevet 17. april 2010 For tre uker siden spiste jeg et varmt ostesmørbrød med spekeskinke, hvitløksolje og brie. Dette smakte utrolig godt. (Grovt brød) Dette ble stekt på en "grill" med lokk. I kveld har jeg lyst til å lage dette, men er avhengig av å bruke stekeovnen da jeg ikke har noe annet. Er det noen som vet/antar hvor mange grader jeg må ha ovnen på? Jeg vil at brødet blir sprøtt samtidig som osten må smelte. Håper noen kan hjelpe meg.
Brunhilde Skrevet 17. april 2010 #2 Skrevet 17. april 2010 Jeg vil tro at 225 grader og steke midt i ovnen i 12-15 minutter blir bra.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå