Hårek Skrevet 15. april 2010 #1 Skrevet 15. april 2010 Jeg skal bake en eplekake som skal fryses ned. Jeg har også et beger med fløte stående som går ut på dato i dag, så da tenkte jeg å få brukt det i kaken. Den eneste eplekakeoppskriften jeg har er til liten springform, er det noen som vet hvor mye jeg må øke oppskriften for å kunne lage den i langpanne? Eller er det noen som har oppskrift på en langpanne-eplekake som jeg kan få brukt et beger fløte i OG som egner seg for frysing? (oppskrift hadde egentlig vært aller best, for den oppskriften jeg har er bare sånn grei nok..)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå