Hårek Skrevet 15. april 2010 #1 Del Skrevet 15. april 2010 Jeg skal bake en eplekake som skal fryses ned. Jeg har også et beger med fløte stående som går ut på dato i dag, så da tenkte jeg å få brukt det i kaken. Den eneste eplekakeoppskriften jeg har er til liten springform, er det noen som vet hvor mye jeg må øke oppskriften for å kunne lage den i langpanne? Eller er det noen som har oppskrift på en langpanne-eplekake som jeg kan få brukt et beger fløte i OG som egner seg for frysing? (oppskrift hadde egentlig vært aller best, for den oppskriften jeg har er bare sånn grei nok..) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå