laktose_k Skrevet 15. april 2010 #1 Del Skrevet 15. april 2010 Italiensk is er helt fantastisk. Trodde i årevis at jeg (laktoseintolerant) måtte stå og se på mens de som tåler melk spiste is, men så snakket jeg med en som stod bak disken i en isbar i Italia, og han sa at det bare var enkelte av isene hans som inneholdt melkeprodukter. Men sa han, sorbetto hadde han ikke, bare is. Og han hadde jo greie på det, for som alle italienske isbarer laget de isen sjøl. Det jeg kjøpte av ham, og seinere av mange andre italienere, er fløyelsmykt og ser ut som det er laget av krem, men inneholder ingen melkeprodukter. Her jeg bor nå, er det en italiensk isbar som også lager alt sjøl, og der har de på skiltene ved de ulike typene (over 200) skrevet på om det er "melk" eller "frukt". Umulig å se forskjell for meg i hvert fall. Jeg har en iskremmaskin som ikke har blitt brukt på mange år. Er det noen som vet hvordan sånn italiensk fruktis lages? Og som har en oppskrift å dele? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå