Kitsune Skrevet 10. april 2010 #1 Skrevet 10. april 2010 Da har jeg akkurat fortært et bedre måltid, nemlig coq au vin. Fulgte denne oppskrifta: http://www.aperitif.no/index.db2?id=107310 Og jeg må bare si at jeg aldri har smakt kylling tilberedt på en så god måte før! Fant en flaske vin i skapet, Eximius. Den var både god i retten og en fin kompanjong i vinglasset mens maten ble til Andre som deler min begeistring?
Plym Skrevet 10. april 2010 #2 Skrevet 10. april 2010 Jepp. Jeg deler din begreistring. En gjenganger her i huset
Kitsune Skrevet 11. april 2010 Forfatter #3 Skrevet 11. april 2010 Men har du prøvd det med hvitvin noen gang? Og likner din oppskrift på den jeg fulgte?
Plym Skrevet 11. april 2010 #4 Skrevet 11. april 2010 Jeg pleier å slumpe, har i omtrent det samme, bortsett fra tomatpure. Jeg lager også en variant med hvitvin, selleri og tørket sopp. Den er også utrolig god, hvis jeg kan si det selv.
Gjest AnonymBruker Skrevet 11. april 2010 #5 Skrevet 11. april 2010 Jeg har brukt en oppskrift som kan minne litt om coq au vin, som også er veeeeldig god: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/5543/crispy-chicken-with-pancetta-and-butter-beans
-Englefjes- Skrevet 11. april 2010 #6 Skrevet 11. april 2010 Coq au vin er en av mine store favoritter.
Gjest navnelapp Skrevet 11. april 2010 #7 Skrevet 11. april 2010 Her er mi oppskrift, også med "søsterretten" boeuf bourguignon. http://altgodt.wordpress.com/2009/02/08/kakk-og-bøff/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå