Gjest AnonymBruker Skrevet 6. april 2010 #1 Skrevet 6. april 2010 Hei! Har laget fylte horn flere ganger men det blir til at jeg bruker det samme fyllet som er kjøttdeig eller pepperoni sammen med champignon og løk samt pizzasaus. Ønsker tips til annet fyll som kan funke. Takk.
Gjest AnonymBruker Skrevet 6. april 2010 #2 Skrevet 6. april 2010 Jeg lager som regel tomatsaus og fyller det med ost og skinke, ellers er også rød pesto med ost og skinke godt
Supraspinatus Skrevet 6. april 2010 #3 Skrevet 6. april 2010 Timian, ost og smårettskinke. Sikker vinner!
Gjest navnelapp Skrevet 6. april 2010 #4 Skrevet 6. april 2010 Parmesan og soltørka tomatar som eg har dampa og hakka fint. Mmm!
Aurela Skrevet 6. april 2010 #5 Skrevet 6. april 2010 Pleier bare å gjøre det helt enkelt med bare ost og skinke 1
Gjest AnonymBruker Skrevet 6. april 2010 #6 Skrevet 6. april 2010 TS her! Hva slags ost er godt oppå? Og inni? Norvegia, Jarlsberg, Sveitser, Mozarella? Jeg bruker vanligvis Jarlsberg for det er det vi har men synes kanskje det kunne vært godt med en kraftigere ost. Noen som har prøvd andre oster inni som f.eks. blåmuggost, snøfrisk eller feta? Høres godt ut men funker det mon tro?
Tabris Skrevet 6. april 2010 #7 Skrevet 6. april 2010 Du kan også lage en god, tykk ratatouille-lignende tomatsaus. Finhakk og fres hvitløk, løk, paprika, squash og gulrøtter, hell over knuste tomater og krydre med f.eks oregano, paprikakrydder, salt, pepper og basilikum.
AnneMarthe Skrevet 6. april 2010 #8 Skrevet 6. april 2010 Jeg bruker alltid skinkeost. Det er kjempegodt!
xiliita Skrevet 6. april 2010 #9 Skrevet 6. april 2010 Hvis du er like glad i taco som jeg er, så er det utrolig godt med tacohorn! Tacokjøttdeig, mais, ost, og evt paprika og løk. Ekstra godt (men kanskje ikke så sunt) er det å lage hornene av bolledeig! Det passer utrolig godt med tacosmaken, noe kjæresten min fant ut ved en feiltakelse;)
pia80 Skrevet 7. april 2010 #10 Skrevet 7. april 2010 Ser det er salt fyll du spør etter, men må bare anbefale søte horn også hakkede mandler smør sukker og litt vaniljesukker. NAM!!!
hilli Skrevet 7. april 2010 #11 Skrevet 7. april 2010 Spinat, ruccola eller basilikum og en kremost man liker, jeg syns Snøfrisk er godt. Det blir sikkert bra med Ricotta eller fetaost også.
Fiol Skrevet 7. april 2010 #12 Skrevet 7. april 2010 Jeg bruker ofte å bare skjære pølser i biter, steke løk og sopp sammen, ta på litt ketchup og ost. Mmm, nå fikk jeg lyst på horn!
Eirina Skrevet 11. april 2010 #14 Skrevet 11. april 2010 Litt tomatsaus, skinke, ananas og ost. Blir "hawaihorn" =) Knallgodt!
Gjest AnonymBruker Skrevet 11. april 2010 #15 Skrevet 11. april 2010 Jeg bruker alltid skinkeost. Det er kjempegodt! Bare skinkeost inni?
AnneMarthe Skrevet 11. april 2010 #16 Skrevet 11. april 2010 Bare skinkeost inni? Ja, syns det er veldig godt. Horna blir ikke så tørre med skinkeost som det de gjør med vanilg ost og skinke Har lagd forskjellig type horn før, og det er de med skinkeost jeg syns er aller best!
Gjest Spinell Skrevet 12. april 2010 #17 Skrevet 12. april 2010 Jeg har brukt rester av en Bali kyllinggryte i mine fylte horn noen ganger. Det blir veldig godt! Hvis en ikke har gryterettrester går det an å lage en karrisaus, og bruke litt kyllingkjøtt og grønnsaker i.
Safira Skrevet 12. april 2010 #19 Skrevet 12. april 2010 Nå fikk jeg lyst til å lage horn! Går det grå å fryse horn? Er det eventuelt noen ting man da ikke burde fylle de med? (Sorry for å kuppe tråden )
Kamelia83 Skrevet 13. april 2010 #20 Skrevet 13. april 2010 Det meste av fyll kan fryses. Jeg har hvertfall fryst uansett hva slags fyll jeg har brukt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå