Tobbi Skrevet 2. april 2010 #1 Skrevet 2. april 2010 Jeg fikk sånn akutt lyst på kake her nå! Men så har jeg jo ikke handlet inn det jeg trenger til de kakene jeg pleier å lage. Hva kan jeg lage ut av basisvarer som finnes på kjøkkenet? Jeg har: - Hvetemel - Sukker - Egg - Vaniljesukker - Bakepulver - Skummet melk - Kakao - Melis Må da gå an å få til noe godt ut av dette?
Shade Skrevet 2. april 2010 #2 Skrevet 2. april 2010 (endret) Her har du en lett en kjapp en: http://kathamt.blogg.no/1267477188_sjokoladekake_i_kopp_.html Har ikke prøvd den selv enda så fortell gjerne hvordan den ble Fant en til versjon av den: http://sannestekepanne.blogg.no/1269276050_sjokoladekake_i_en_ko.html Endret 2. april 2010 av Shade
Chiquita Skrevet 2. april 2010 #3 Skrevet 2. april 2010 detsoteliv.no og søk på "Sjokoladekake for den late" Den er GOD!!! (og enkel)
Tobbi Skrevet 2. april 2010 Forfatter #4 Skrevet 2. april 2010 Her har du en lett en kjapp en: http://kathamt.blogg.no/1267477188_sjokoladekake_i_kopp_.html Har ikke prøvd den selv enda så fortell gjerne hvordan den ble Fant en til versjon av den: http://sannestekepanne.blogg.no/1269276050_sjokoladekake_i_en_ko.html Genialt! Tusen takk for tipset! Jeg sitter nå og nyter en "rett-i-koppen-sjokoladekake" laget i mikroen, og den er faktisk god! Litt svampete konsistens, men man kan jo ikke forvente all verden av noe som varmes i en kopp i mikroen! Jeg kan tenke meg å prøve ut noen enkle variasjoner for å gi den mer smak også, men alt i alt: Akkurat det jeg trengte nå.
Tobbi Skrevet 2. april 2010 Forfatter #5 Skrevet 2. april 2010 detsoteliv.no og søk på "Sjokoladekake for den late" Den er GOD!!! (og enkel) Den skal jeg prøve en annen dag. Takk for flotte tips!
Shade Skrevet 2. april 2010 #6 Skrevet 2. april 2010 Takk for at fungerte som prøvekanin for meg Gi gjerne beskjed om variasjonene når du får prøvd de
Tobbi Skrevet 2. april 2010 Forfatter #7 Skrevet 2. april 2010 Må bare huske å fortelle at det er lurt å enten bruke en stooor kopp eller ha et fat under koppen. Ei stund var jeg redd for vulkanutbrudd i mikroen, for sjokoladerøra vokste veldig. Heldigvis fløt den bare over kantene, så jeg slapp å vaske hele mikroen etterpå.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå