Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage and, men trenger litt tips til hva jeg kan servere ved siden av?

Skrevet

Hel and, andelår, andebryst? Jeg villenemlig ikke valgt det samme tilbehøret til alt dette.

Skrevet

Det er andebryst jeg har...

Skrevet

All and trenger noe søtt og syrlig. Appelsinsaus er veldig vanlig, men den kan erstattes med f.eks. ripssaus laget av friske rips eller ripsgele som man får i butikken. Eller en portvinssaus av noe slag.

Grønnsaker jeg ville valgt er f.eks. sukkererter eller aspargesbønner som kokes litt, sjalottløk innkokt i vin og sukker og en eller annen form for poteter. Gjerne potetmos, eller små amandinepoteter helstekt i ovn.

Gjest AnonymBruker
Skrevet

Jeg er også glad i en søtlig saus med bær i til. Men i Frankrike har jeg fått servert grønnpepper saus til og det var også supergodt. Sausen var kremet men ikke for kraftig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...