Lizz84 Skrevet 2. april 2010 #1 Skrevet 2. april 2010 Jeg skal lage and, men trenger litt tips til hva jeg kan servere ved siden av?
Zzyzx Skrevet 2. april 2010 #2 Skrevet 2. april 2010 Hel and, andelår, andebryst? Jeg villenemlig ikke valgt det samme tilbehøret til alt dette.
Zzyzx Skrevet 2. april 2010 #4 Skrevet 2. april 2010 All and trenger noe søtt og syrlig. Appelsinsaus er veldig vanlig, men den kan erstattes med f.eks. ripssaus laget av friske rips eller ripsgele som man får i butikken. Eller en portvinssaus av noe slag. Grønnsaker jeg ville valgt er f.eks. sukkererter eller aspargesbønner som kokes litt, sjalottløk innkokt i vin og sukker og en eller annen form for poteter. Gjerne potetmos, eller små amandinepoteter helstekt i ovn.
Gjest AnonymBruker Skrevet 4. april 2010 #5 Skrevet 4. april 2010 Jeg er også glad i en søtlig saus med bær i til. Men i Frankrike har jeg fått servert grønnpepper saus til og det var også supergodt. Sausen var kremet men ikke for kraftig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå