Gå til innhold

Oppskrift på god pizzasaus/fyll?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Istedetfor å herpe pizzabunn-tråden lager jeg en ny - for jeg er en av dem som bruker Toro sine pizzafyll-poser!

Men, de ER jo gørrkjedelige, og jeg er såpass flink kjøkkenmessig (ahem..) at jeg skulle kunne lage dette selv - men jeg trenger en liten dytt i riktig retning!

Så - noen chef'er der ute som vil dele?? :D

Videoannonse
Annonse
Gjest Brunhilde
Skrevet

1 boks knuste hermetiske tomater er en god begynnelse

Så kan du supplere med hvitløk, oregano, basilikum, buljonterning,tabascao,salt,pepper,litt sukker,olje... Kokes i minst 1 time.

Pleier å bli ganske bra og passer til all slags fyll.

  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...