Kame Skrevet 12. september 2003 #1 Skrevet 12. september 2003 Istedetfor å herpe pizzabunn-tråden lager jeg en ny - for jeg er en av dem som bruker Toro sine pizzafyll-poser! Men, de ER jo gørrkjedelige, og jeg er såpass flink kjøkkenmessig (ahem..) at jeg skulle kunne lage dette selv - men jeg trenger en liten dytt i riktig retning! Så - noen chef'er der ute som vil dele?? :D
Gjest Brunhilde Skrevet 12. september 2003 #2 Skrevet 12. september 2003 1 boks knuste hermetiske tomater er en god begynnelse Så kan du supplere med hvitløk, oregano, basilikum, buljonterning,tabascao,salt,pepper,litt sukker,olje... Kokes i minst 1 time. Pleier å bli ganske bra og passer til all slags fyll.
Gjest gjest1 Skrevet 22. september 2003 #3 Skrevet 22. september 2003 Her la jeg ut min eminente litt sur søte pizza saus. Den er nydelig når du stør over løk i skiver litt paprika og sjampinjong. og topper med ost og baconterninger. http://forum.kvinneguiden.no/viewtopic.php...6942&highlight=
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå