Snart Frue Skrevet 29. mars 2010 #1 Skrevet 29. mars 2010 Vi ønsker oss noe annet en den vanlig (kjedlige etter vår smak) marsipankaken som bryllupskake. Vi ser at det er mange flotte kreasjoner å finne på utenlandske nettsider, men jeg synes at de aller fleste bakere og konditører i norge kommer til for kort. (bor ikke i nærheten av en storby så det blir litt stress å bestille fra feks kristins franske fristelser osv...). Jeg fant et nettsted i usa hvor de tilbyr dette fyllet: Creamy vanilla cheesecake atop a dark chocolate cake base, filled with dark chocolate mousse and raspberries Høres ikke det godt ut? Det skulle vel ikke være så vanskelig for en konditør å kopiere? Er det noen som erfaring med dette eller som vet om noen på østlandet som baker slike kaker? (helst hedmark/oppland)
stortsettglad Skrevet 29. mars 2010 #2 Skrevet 29. mars 2010 Har du sjekket direkte med bakerier/konditorier i nærheten? Jeg fant ut at få av dem hadde egen nettside. Ringte først og hørte hva slags utvalg de hadde, og fant på den måten ett som leverte litt mer utenom det vanlige. Ikke i Hedmark/Oppland desverre. Vi endte med en 3-etasjes sak, med blanding av marsipankake med to forskjellige litt spesielle fyll, og ostekake.
Shamira Skrevet 29. mars 2010 #3 Skrevet 29. mars 2010 Jeg har smakt en slik kake, og den var knall go. Men jeg kan fortelle deg litt hva vi skal gjøre, eller har lyst til å gjøre. Vi skal lage hjemmelaget ostekake, og lage den som en stor langpanne kake, så lager vi en mindre en, mulig rund form, og setter oppå der i igjen, hvis det går, det må jeg finne ut av. Så blir den pynta og stylet opp.
Snart Frue Skrevet 29. mars 2010 Forfatter #4 Skrevet 29. mars 2010 Jeg har smakt en slik kake, og den var knall go. Men jeg kan fortelle deg litt hva vi skal gjøre, eller har lyst til å gjøre. Vi skal lage hjemmelaget ostekake, og lage den som en stor langpanne kake, så lager vi en mindre en, mulig rund form, og setter oppå der i igjen, hvis det går, det må jeg finne ut av. Så blir den pynta og stylet opp. Høres godt ut ja! Jeg er bare redd for at ostekaken (spesielt hvis det er mousse i den) fort kan smelte?
Cæmis Skrevet 29. mars 2010 #5 Skrevet 29. mars 2010 tips til kaker som dere er litt usikre på ang. kjøling og smelting etc...spør om å få kaken levert litt fryst, da har dere litt å gå på! Vi skal bestille mousseakrig kake, og har bedt om at den leveres på dagen litt fryst. Når den har vært i kjøleskap i noen timer så vil den ha en perfekt konsistens!
MonThe Skrevet 29. mars 2010 #6 Skrevet 29. mars 2010 Vi vurderer å bytte ut den tradisjonelle bryllupskaken med mange vakre, små "cupcakes"
Frk. Belle Skrevet 30. mars 2010 #7 Skrevet 30. mars 2010 Pascal i Oslo har fantastiske kaker, og de hentes frossne. Så hvis sere har noen gjester som skal reise innom Oslo den dagen eller dagen før så er kanskje det en mulighet? Vi skal ha Pasjonsfuktmossekake derfra som noen i familien henter for oss fredagen før bryllupet (vi skal feire et godt stykke unna Oslo).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå