LukaFrost Skrevet 25. mars 2010 #1 Del Skrevet 25. mars 2010 Jeg har har en 3-liter rødvin (Lindemans) stående fra i sommer som mer eller mindre har blitt glemt av. Den kjennes noe sur ut og neppe noe jeg ville ha servert mine beste venner. Tror dere at den fortsatt duger til matlaging? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
zuperduper Skrevet 25. mars 2010 #2 Del Skrevet 25. mars 2010 Det gjør den sikkert . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 25. mars 2010 #3 Del Skrevet 25. mars 2010 Nei, jeg ville ikke brukt det i mat. En enkel regel er vel å si at ville du ikke drukket den, er den neppe egnet til matlagning heller. Dårlig vin i maten gjør ikke maten noen tjeneste. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amys Skrevet 26. mars 2010 #4 Del Skrevet 26. mars 2010 Nå er jeg ikke helt sikker på dette, men såvidt jeg vet skjer det ikke noe annet galt med gammen rødvin enn at den blir "eddikifisert". Så jeg ser ikke helt problemet med å bruke den i mat, forutsatt at du smaker deg frem litt, hvis vinen er ekstremt sur eller hvis smaken på maten avhenger veldig av smaken på vinen ville jeg ikke brukt den. I f.eks oksekjøttgryter har jeg brukt rødvinsrester tidligere uten at man har merket noe bismak Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå