Gå til innhold

Tiden med lillemann i magen


Gjest Alabama

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tiden mellom EL og mens er forferdelig fæl. Blir så utrolig deprimert. Skjønner ikke hvordan jeg kan lure meg selv til å tro at det kanskje kan ha funket denne gangen, når vi kun har hatt "flaks" èn av tjue ganger tidligere. Altså 5% sjanse hver gang.. :daane:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk! Du er snill! :klemmer: IKM på torsdag. Går og håper på at puppene skal bli ømme som de var sist, men kjenner ingenting.. :sukk: Har hatt litt murringer, men tror kanskje jeg pleier å ha det. Betyr ihvertfall ingenting uten ømme pupper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De sier jo at ingen svangerskap er like, og at symptomer den ene gangen ikke nødvendigvis sier noe om symptomer neste gang, så ikke mist håpet helt enda, da. :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neida. Men har vært gravid to ganger før og det var temmelig likt begge ganger. Ihvertfall etter IKM når jeg skjønte hva som var på gang.

Tenker at det må være lov å teste på tirsdag. Har masse billigstrimler liggende og det er jo en reell fare for at de går ut på dato om jeg skal vente helt til mensen uteblir... :dry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De to verste ukene er mellom EL og TR.... :sjenert: Det går så fryktelig sakte! Men krysser fingre og tær og hårstrå for at det har klaffet denne gangen, og at du skal holde på spiren i 9 hele mnd :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klemmer og klemmer på puppene i håp om at de skal være litt mer vonde, men blir skuffa hver gang altså. De er litt vonde hvis jeg klemmer, men ikke harde eller ømme. :gjeiper: Har kjent litt murringer i dag, men tror det er mensen som er skylt i det. Tester i morra tidlig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

spennende med testing... *kryser fingrene*

Ikke sikkert puppene blir vonde MED engang, hos meg gikk det kanskje ei uke etter testing.. eller noe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har drevet med puppeskvising for å kjenne etter om at det kaaaaanskje er endring. Jeg får forresten ikke ømme pupper før rundt uke 7/8 :fnise: ,så det er vel ikke vits i for meg å prøve meg mer på det :sjenert:

God tirsdag :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:rodmer:

Det ble visst en positiv overraskelse! :nigo:

Egentlig har jeg hatt litt på følelsen at det skulle gå denne gangen, men siden jeg har hatt så lite symptomer så lot jeg fornuften seire og lot meg ikke overbevise før i dag morges, til tross for en ekstremt svak strek på billigtest i går kveld! (Man trenger godt syn for å tolke strimmeltester på kvelden 11 dpo...)

Når jeg tenker på det, så har jeg kanskje hatt litt symptomer likevel. Har både frosset og svettet mer enn vanlig i helgen, hatt tendens til å rødme oftere enn vanlig, blitt litt småuggen etter jeg har spist, hatt litt murringer og så den j... soppen som jeg fikk til samme tid sist gang!! :blink: (Er det hormonforandringer som forårsaker det, eller? Æsj, det må være det kjipeste symptomet! :fnise: )

Vi har bestemt oss for å holde det hemmelig til vi er sikre på at det er liv og minst til uke 12! Blir nok en tidlig UL så fort det lar seg gjøre, kanskje uke sju? Satser ihvertfall på at det skal gå bra denne gangen! :tommelsmil:

:bolledeig: :bolledeig: :bolledeig: :bolledeig: :bolledeig: :bolledeig: :bolledeig: :bolledeig: :bolledeig: :bolledeig: :bolledeig: :bolledeig: :bolledeig: :bolledeig: :bolledeig:

Edit: Testet positivt på både CB digital (1-2 uker) og strimmel med synlig strek! Og hadde skikkelig temphopp!!

http://www.fertilityfriend.com/home/28e31c

Endret av Alabama
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Føler meg veldig heldig! :Nikke: Og ser at jeg skal moderere utsagnet mitt om at vi har fem prosent sjanse for klaff hver syklus.. Vi endte på 19 PP og brukte bare to PP på å bli gravide etter MAen!! Altså ca 7% sjanse før første graviditet, 50% (!!!) etter MA!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...