Gjest Elize Skrevet 21. mars 2010 #1 Skrevet 21. mars 2010 Har noen kyllingfilet liggende i fryseren, hva kan jeg laga av de? Noen som har noen gode oppskrifter?
Gjest Blondie65 Skrevet 21. mars 2010 #2 Skrevet 21. mars 2010 Innbakt kyllingfilet: Man trenger: En filet pr person Favoritt smøre ost (krydderost, Blue Castello, kremost - etc) Bacon eller røkt skinke (Strandaskinke, serano eller lignende) i tynne skiver Smør ost innerst i fileten under fliken. Hvis det ikke er krydderost du har brukt er det godt med litt timian/oregano Surr bacon eller skinke rundt fileten. Surr i pannen raskt. Hiv i ovnen 20 minutter 200 grader. Serveres med ris og en lett salat.
AnneMarthe Skrevet 21. mars 2010 #3 Skrevet 21. mars 2010 http://snakk.klikk.no/Mat/Default.aspx?Search=sukkererter&Hovedingrediens=Kylling&Id=10857581&Order=Search%2cHovedingrediens%2cId&Sort=rating Denne er utrolig god! Ikke for sterk slik mange andre curry-retter kan bli, og det smaker veldig godt med de forskjellige grønnsakene i. http://snakk.klikk.no/Mat/Default.aspx?Search=italiensk+kyllinggryte&Id=10415500&Order=Search%2cId&Sort=rating Denne er også veldig god. Italienske smaker
Gjest navnelapp Skrevet 21. mars 2010 #4 Skrevet 21. mars 2010 Eg likar slike variantar med "lokk" på. Sjekk ut denne: http://altgodt.wordpress.com/2010/01/30/kjapp-kylling/ eller denne: http://altgodt.wordpress.com/2009/03/02/gode-gryn/ Denne er enkel, og med ein kjempegod saus: http://altgodt.wordpress.com/2009/12/09/det-er-ikkje-jul-enno/
Facepainter Skrevet 21. mars 2010 #6 Skrevet 21. mars 2010 Denne er nydelig, lett, og kjapp. http://www.klikk.no/mat/spise/article332165.ece
Coronas Skrevet 23. mars 2010 #8 Skrevet 23. mars 2010 Har noen kyllingfilet liggende i fryseren, hva kan jeg laga av de? Noen som har noen gode oppskrifter? Kyllingpizza. Bruk tikimasala saus, løk, mais ol. Kjempegodt. Liker du sterk mat er chili godt i. Lagde en slik i dag med gul habanero og noen piri piri i :gjeiper:
Gjest Marlo Skrevet 23. mars 2010 #9 Skrevet 23. mars 2010 Kylling enchilladas? Eller...hva skal jeg kalle det? Stekt ris og kylling? De to er alltid en slager her hjemme. http://dinmat.adressa.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Fj%C3%A6rkre/Kylling/Kylling-enchiladas Jeg bruker da fileter istedenfor grillet kylling. Syns det smaker like godt Stekt ris og kylling; da deler jeg kyllingen i biter, steker det. Koker ris. Steker så purre, hvitlök, lök (gjerne röd), vårlök, vannkastanjer, chili. Har oppi kyllingbitene og krydrer, og har så oppi risen og lar det steke litt. Serveres med deilig curry saus
Anglofil Skrevet 25. mars 2010 #10 Skrevet 25. mars 2010 (endret) Kyllingpasta i form kanskje? Synes dette er veldig godt! Mvh Yvonne Endret 25. mars 2010 av Yvonne
Bentix Skrevet 25. mars 2010 #11 Skrevet 25. mars 2010 Pesto kylling a'la bentix hehe Stekt kylling, fersk pasta blandes i pesto. Sprøe brødbiter med litt hvitløk på, stekt i ovnen. det synes jeg er veldig godt værtfall
muesli Skrevet 27. mars 2010 #12 Skrevet 27. mars 2010 Fylt kyllingfilet: Bank kyllingen flat, smør på eit lag med pesto og sterk sennep. Legg på noen fetaostbiter (eventuelt soltørket tomat), dryss på litt oregano, salt, pepper og reven ost. Rull sammen, legg i ildfast form. Strø litt reven ost og oregano på toppen. 20 min på 200 grader =) Eg pleier servere med røstipoteter
Gjest navnelapp Skrevet 29. april 2010 #13 Skrevet 29. april 2010 Her er også ein type fylt kylling: http://altgodt.wordpress.com/2010/04/28/kyllingrullader/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå