Frøken Helene Skrevet 21. mars 2010 #1 Skrevet 21. mars 2010 Skal ha tapas i bryllupet mitt, og har lyst til å servere hvitvin i tillegg til rødvin/øl. Kan noen anbefale noen hvitviner til meg, eller er det bare cava som "gjelder"? På forhånd takk for hjelpen!
Honesty Skrevet 21. mars 2010 #2 Skrevet 21. mars 2010 Vi har fått servert denne til tapas på restaurant, og jeg synes den passet veldig godt. Den er tørr og litt fruktig, og prisen er relativt grei for en såpass god vin. Ellers ville jeg testet en tørr riesling fra Alsace, for eksempel Gentil Hugel. Denne har litt mer sødme, men er fortsatt frisk, og en veldig god allrounder, i mine øyne.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå