IsaCathrine Skrevet 19. mars 2010 #21 Del Skrevet 19. mars 2010 Smør, ost og skinke.. Enkelt og greit. Kan under tvil spises med ketchup. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safira Skrevet 19. mars 2010 #22 Del Skrevet 19. mars 2010 Jeg lager nesten alltid ostesmørbrød i toastjernet men regner med at det går greit jeg skriver her likevel Ting jeg synes er godt på: * Pesto, rødløk tomat pepper og gulost * Mangochutney, røkt kalkunfilet (eventuelt annen skinke hvis vi ikke har det) og gulost * Grov sennep (masse), skinke og gulost * Banan, sjokoladebiter og kanel (og eventuelt litt brunost) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
memorie Skrevet 19. mars 2010 #23 Del Skrevet 19. mars 2010 her var det mange tips å få... Føler meg litt kjedelig på ostesmørbrød-fronten jeg Her går det i: *grillpølser og hvitost *skinke hvitost, salt og pepper, litt senep *pizzafyll og hvitost *fetaost, soltørkede tomater, pesto og hvitost Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pimp Skrevet 21. mars 2010 #24 Del Skrevet 21. mars 2010 her var det masse gode ideer! Har bare 1 spørsmål til dere som bruker løk og purre: hvor putter dere løk og purre? Rett på skiva, oppå osten eller mellom lagene? Takk:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tabris Skrevet 21. mars 2010 #25 Del Skrevet 21. mars 2010 Jeg legger løken under osten. Først ketchup og sennep, så løk, paprika og sylteagurk deretter ost og til slutt krydder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mahareth Skrevet 21. mars 2010 #26 Del Skrevet 21. mars 2010 Legger løk under osten ja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 21. mars 2010 #27 Del Skrevet 21. mars 2010 I tillegg til alle forslagene som allerede er kommet, mitt favorittostesmørbrød er stekt i panne med epleskiver, brie og bacon på toppen. Mmmmm.. Baconet må stekes først. Og det er godt med sennep under epleskivene også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Huffsa Skrevet 21. mars 2010 #28 Del Skrevet 21. mars 2010 Nå blir det mye forskjellige ostesmørbrød framover Går det ann å kjøpe lite mozarella? Eller MÅ man kjøpe mye`? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fjonana Skrevet 21. mars 2010 #29 Del Skrevet 21. mars 2010 Familieskinke og ost. Enten piffi eller oregano. Alltid en slager Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hetheru Skrevet 22. mars 2010 #30 Del Skrevet 22. mars 2010 Bruker løk under osten, men purre oppå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 22. mars 2010 #31 Del Skrevet 22. mars 2010 Min favoritt er fra 70 årene. Brød Sennep Picnikskinke på boks Ananas Ost Dette skal ikke være dobbelt. Når det er ferdigstekt så har du purre over før servering. Dette er fremdeles min favoritt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Halkatla Skrevet 22. mars 2010 #32 Del Skrevet 22. mars 2010 Hmm... Bare jeg som er litt orginal og bruker kaviar? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå