Gå til innhold

Hva har du på ostesmørbrødet ditt?


Gjest Huffsa

Anbefalte innlegg

Gjest Huffsa

Har fått dilla på ostesmørbrød som jeg lager i ovnen.

Men blir jo litt "lei" av det samme gamle.

Så lurer på hva andre har på ostesmørbrødet sitt?

Jeg har enten;

Ketchup

Ost

Pommes frittes krydder og evt aromat

eller;

Smør og kanskje ketchup

Ost

Ketchup

Oregano

Blir litt kjedelig i lengden :ler:

Endret av Huffsa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dette bruker jeg å ha oppå ostesmørbrødene:

- Pizzasaus (selges på glass).

- Skinke.

- Evt. tomat.

- Ost.

- Oregano eller kjøtt og grillkrydder.

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest *smak*

I går da jeg lagde ostesmørbrød hadde jeg dette på:

- Skinke

- Tacosaus

- Ost

- Piffi oppå

Nam, nam kjempegodt!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mahareth

Jeg bruker

ost

pizzasaus

pepperoni

skinke

purre

hvitløk

oregano

pepper

cherrytomater

løk

tacosaus

paprika

kjøttdeigrester

sikkert mer, men det er det jeg kom på nå :)

Ikke alt på en gang da ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest petre

Sennep og hamburgerrygg.

Pesto og rødløk (evnt tomat).

Godt med feta og soltørket tomat også, men da bruker jeg gjerne toastjern :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest petre

Sennep og hamburgerrygg.

Pesto og rødløk (evnt tomat).

Godt med feta og soltørket tomat også, men da bruker jeg gjerne toastjern :)

Gulost i tillegg da ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker å ha sylteagurk på.

Starter med smør ketchup eller sennep, skinke eller noe lignende, sylteagurk og ost. Av krydder bruker jeg salt, pepper, chilipulver, (eller finhakket chili,) av og til grillkrydder og oregano.

En annen ting som er godt, er å bruke kjøttdeigrester hvis du har hatt taco dagen før eller noe slikt. Det er nam det :)

Min kjære er selvutnevnt ostesmørbrødekspert, og bruker gjerne kjøttpølse, purre, paprika, paprikapulver, løk, tomat purè, etc.

Med andre ord kan stort sett alt brukes til å lage herlige ostesmørbrd :klappe:

Glemte å si at hamburger på ostesmørbrød er kjempegodt. Gjerne med en annanasring på toppen, masse ost og oregano :jepp:

Endret av Hetheru
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lager en blanding av ketchup med litt sennep i, ost og peperoni, kryddret med tørket chilli, grillkrydder og pizzakrydder :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg rister først brødene i brødristeren. Da blir de ikke så bløte. Og det tar ikke så lang tid som å grille eller ha dem i ovnen.

Og så tar jeg ketchup på, skinke eller fårepølse, tomat og oliven en gang i blant. Ost på toppen med litt grillkrydder og basillikum.

Tar dem inn i mikroen i 45 sekunder 650W.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Ketchup

- Sennep

- Løk

- Paprika

- Sylteagurk

- Ost

- Oregano og paprikakrydder

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Man kan ha grillpølse på, del den på tvers og langs og legg bitene på ei brødskive.

Ha på gulost og krydder og varm på varmluft en liten stund :)

Ellers pleier jeg bare å ha skinke, gulost og krydder :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, det er mye forskjellig det. Gjengangeren akkurat nå er:

Grønn pesto, en god salt skinke av no slag - f.eks strandaskinke (tar det jeg har) og en god ost, f.eks mozerella.

Ellers bruker jeg av kjøtt også det jeg har, salami, bogskinke, skinke, servelat, eller grillpølse.. Hiver på no forskjellig krydder som passer til det kjøttpålegget jeg velger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AnonymBruker

Favoritten er "sterk-ketchup" (chiliketcup, kanskje :klø:) under, så ost, og et par jalapenos på toppen før de stekes nederst i ovnen med bare undervarme på, da blir de crispy på undersiden.

Og om jeg føler for det, har jeg litt lettrømme på toppen før jeg spiser dem :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har to favoritter :)

Smører pizzasaus på en brødskive, har på fersk basilikum, deretter mozzarellaost og tomater på toppen. Steker i ca. 15 min i ovnen, og har på parmaskinke helt på slutten. Det blir en slags brødskivepizza.

Den andre varianten er at jeg smører skinkeost på en brødskive og har på kokt skinke-biter og purre, deretter skjærer jeg brødskriven i to, og legger de med fyllet mot hverandre. Stek i ovnen til brødskriven har blitt sprø og gyllen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...