Gå til innhold

Hva har du på ostesmørbrødet ditt?


Anbefalte innlegg

Gjest Huffsa

Har fått dilla på ostesmørbrød som jeg lager i ovnen.

Men blir jo litt "lei" av det samme gamle.

Så lurer på hva andre har på ostesmørbrødet sitt?

Jeg har enten;

Ketchup

Ost

Pommes frittes krydder og evt aromat

eller;

Smør og kanskje ketchup

Ost

Ketchup

Oregano

Blir litt kjedelig i lengden :ler:

Endret av Huffsa

Fortsetter under...

Annonse

Jeg liker å ha sylteagurk på.

Starter med smør ketchup eller sennep, skinke eller noe lignende, sylteagurk og ost. Av krydder bruker jeg salt, pepper, chilipulver, (eller finhakket chili,) av og til grillkrydder og oregano.

En annen ting som er godt, er å bruke kjøttdeigrester hvis du har hatt taco dagen før eller noe slikt. Det er nam det :)

Min kjære er selvutnevnt ostesmørbrødekspert, og bruker gjerne kjøttpølse, purre, paprika, paprikapulver, løk, tomat purè, etc.

Med andre ord kan stort sett alt brukes til å lage herlige ostesmørbrd :klappe:

Glemte å si at hamburger på ostesmørbrød er kjempegodt. Gjerne med en annanasring på toppen, masse ost og oregano :jepp:

Endret av Hetheru

Jeg rister først brødene i brødristeren. Da blir de ikke så bløte. Og det tar ikke så lang tid som å grille eller ha dem i ovnen.

Og så tar jeg ketchup på, skinke eller fårepølse, tomat og oliven en gang i blant. Ost på toppen med litt grillkrydder og basillikum.

Tar dem inn i mikroen i 45 sekunder 650W.

Annonse

Annonse

Åh, det er mye forskjellig det. Gjengangeren akkurat nå er:

Grønn pesto, en god salt skinke av no slag - f.eks strandaskinke (tar det jeg har) og en god ost, f.eks mozerella.

Ellers bruker jeg av kjøtt også det jeg har, salami, bogskinke, skinke, servelat, eller grillpølse.. Hiver på no forskjellig krydder som passer til det kjøttpålegget jeg velger.

Gjest AnonymBruker

Favoritten er "sterk-ketchup" (chiliketcup, kanskje :klø:) under, så ost, og et par jalapenos på toppen før de stekes nederst i ovnen med bare undervarme på, da blir de crispy på undersiden.

Og om jeg føler for det, har jeg litt lettrømme på toppen før jeg spiser dem :)

Har to favoritter :)

Smører pizzasaus på en brødskive, har på fersk basilikum, deretter mozzarellaost og tomater på toppen. Steker i ca. 15 min i ovnen, og har på parmaskinke helt på slutten. Det blir en slags brødskivepizza.

Den andre varianten er at jeg smører skinkeost på en brødskive og har på kokt skinke-biter og purre, deretter skjærer jeg brødskriven i to, og legger de med fyllet mot hverandre. Stek i ovnen til brødskriven har blitt sprø og gyllen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...