Gå til innhold

Hva skal dere spise på den store dagen??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg synes det kan være litt spennende å se hva dere har satt opp på menyen til bryllupsmiddagen. icon_smile.gif

Jeg driver selv og skal bestemme dette snart, så vi vet ikke sikkert enda. Men tenker litt i disse baner:

Forrett: Vet ikke sikkert, men blir nok noe sjømat... Kanskje rett med ulike skjell og skalldyr???

Hovedrett: Hjortefilet med grønnsaker og poteter av et eller annet slag.

Dessert: Sorbet (eller evnt is) og friske skogsbær (blåbær, bringebær, jordbær, bjørnebær og rips)

Maten vil jo ofte være litt sesong avhengig også, vi gifter oss i september.12

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Dette har vi tenkt å spise - skal fastsette menyen førstkommende lørdag. icon_smile.gif

Forrett:

Marinert scampi på spyd lagt på ruccolasalat & paprikasaus.

Hovedrett:

Fylt kalvefilet lagt på morkelsaus tilsmakt med cognac, bouget av grønne bønner og grillet squash.

Dessert:

Sjokolademousse med bringebær.

*yum yum!!*

icon_smile.gif12

Skrevet

Vi skal spise dette:

Forrett: Kremet fiskesuppe

Hovedrett: Oksestek m/gratinerte poteter og grønnsaker

Dessert: Iskake formet etter det stedet jeg ble fridd til. (Spesialbestilt fra Hennig Olsen)

Skrevet

Hei!

Vi skal ha dampkokt ørret med urtedressing til forrett. Til hovedrett skal i ha rødin- og urtemarinert lammelår. Til desserten skal i ha hjemmelaget karamellpudding og tropiske frukter!!

i Gleder oss!!:-)

Skrevet

HEi.

Vi skal ha;

forrett:

- Kaldmarinerte kamskjell på salatseng.

Hovedrett:

- Helstekt indrefilet med fløtegratinerte poteter, sommerens grønnsaker og sjysaus.

Dessert:

-Peppermarinerte jordbær med Cognac-krem.

Gleder meg masse icon_smile.gif

icon_wink.gif Nuffe

Skrevet

Vi er kjedelige i forhold til dere icon_wink.gif

Vi skal ha koldtbord vi. Men det passer til oss. Når vi er i Bergen i pinsen skal vi diskutere detaljene så jeg tror det blir bra. Vi har så mange med allergier og andre behov så for oss var dette den beste løsningen.

God appetitt til dere alle!12

Skrevet

Vi har ikke fastsatt menyen vår ennå, men vi vil ha noe spennende sjømat til forrett i alle fall! Til middag kan vi tenke oss noe med hjort, enten filet eller stek. Desserten har vi ikke tenkt så mye på ennå, men det er sikkert fordi ingen av oss er særlig glad i dessert... Finner nok på noe!

Krista icon_rolleyes.gif

Skrevet

Forrett: Hummer med hollandes og ferske asparges

Mellomrett: Vaktel (husker ikke tilbehøret)

Hovedrett: Kalv, nypoteter, primørtimball og ricculasaus

Dessert: Sitronmarinerte jordbær og sjokoladefondant

nam nam...

alle med allergier og matantipatier får spesilatilpasset mat1212[ Dette Innlegg er endret av: Ada=) den 2002-04-29 17:30 ]

Skrevet

Vi skal ha koldtbord, men vi skal ha endel ting på det som ikke er helt vanlig å ha der12

Gjest Anonymous
Skrevet

scorpion73: Vi holder på å planlegge vårt koldtbord, men finner ikke på noe spennende. Lyst til å fortelle hva dere skal ha der?

icon_smile.gif

Skrevet

Til anonym.

Kan du ikke sende meg en mail slik at jeg får adressa deres, så skal jeg sende over lista på det vi skal på koldtbordet. Blir enormt mye hvis jeg skal skrive alt her.12

Skrevet

Vi skal ha følgende meny:

Forrett: Laksekanape (røkelaks og eggerøre)

Hovedrett: Kalvestek m/gratinerte poteter og grønnsaker

Dessert: Vaniljeis m/varme bjørnebær

icon_smile.gif

Skrevet

Forrett: Skalldyrsalat med avocado-krem

Hovedrett: Hjort, med div glaserte babygulerøtter, tyttebærmarinert pære, sopp og løk stuing av noe slag (Det så veldig stilig ut...)

Dessert: Bjørnebær, bringebær og is.

Godt fornøyd med menyen og kokken icon_smile.gif12

Skrevet

Når vi valgte menyen, tok vi utgangspunkt i hva vi likte aller best. Da kom vi opp med:

*Forrett: Lakserose på rekehakk

*Hovedrett: Urtemarinert lammelår med hjemmelga saus, mandelpoteter og glaserte grønnsaker.

*Dessert: Hjemmelaga vaniljeparfait (hjerteformet) med varme bær.

Gleeeeder meg sånn!!!! icon_smile.gif

Skrevet

Har ikke helt bestemt oss enda, men foreløpig ser menyen slik ut:

Forrett: Rekecoctail

Hovedrett: Ett eller annet med lam.... tror jeg...

Dessert: Dronning Maud Pudding (fromasjlignende, hvor hovedingrediensene er egg,sukker og krem, og pyntes med raspet sjokolade. Kjempegod!!)

12

Skrevet

Forrett: Hummer på toast

Hovedrett: Kalkunbryst med lun potetsalat, ferske asparges og champignon.

Dessert: Vaniljegis på mandelbunn med friske jordbær og sjokoladesaus.

Denne menyen har jeg (bruden) komponert selv.

Siden jeg er frykelig kresen... Synes dette høres godt ut! Og vi gleder oss begge to icon_smile.gif

Gjest lilletroll
Skrevet

Forrett: Laksepatè

Hovedrett: Helstekt oksefilèt med rødvinsaus, servert med råstekte poteter, asparges m/bacon, glasert løk, smørstekt sopp og selskapserter.

Dessert: Semulegrynspudding m/ rød saus (er den eneste desserten i hele verden jeg liker:))

12

Skrevet

Vi skal ha

Forett: Røkt laks på toast, ferske urter/salat

Hovedrett: Marinert reindyrsbog, men sesongens grønnsaker, viltsaus, tyttebær og gratinerte potet

Dessert: Jordbær og vaniljesaus1212[ Dette Innlegg er endret av: Elma den 2002-05-01 18:56 ]

Skrevet

Vi skal ha:

Frisk asparges med sjøkreps og hvitvinssaus

Villsvin filet med honning/gin saus

Creme caramell med cognacsaus

Gleder meg icon_smile.gif

Skrevet

Forret: Honningmelon med spekeskinke, pyntes med jordbær og vårløk.

Middag: Kald kokt laks, dillpoteter, agurksalat, gulrøtter og sandefjordsmør. Fatene pyntes med tang, kamskjell og blåskjell.

Dessert: Fruktsalat av friske frukter med krem.12

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...