Gjest Gjest Skrevet 13. mars 2010 #2 Skrevet 13. mars 2010 Hvor luftig er det med smelta smør? Det betyr at du skal røre sammen sukker og smør til det blir luftig/er godt blandet. Bruk miksmaster.
Gjest Gjest Skrevet 13. mars 2010 #3 Skrevet 13. mars 2010 og helst bør smøret være mykt etter å ha blitt romtemperert.
hjertesukka Skrevet 13. mars 2010 #4 Skrevet 13. mars 2010 Ikke smeltet smør, men romtemperert og det beste resultatet får du hvis du selv rører fort med en sleiv- her kan du be om hjelp fra "muskelmenn". Jeg har brukt mixer med vekslende hell. Lav styrke isåfall.
Gjest Gjest Skrevet 13. mars 2010 #5 Skrevet 13. mars 2010 Rør/pisk romtemperert smør (ikke smeltet) og sukker til det blir hvitt. Vanligvis står det "røres hvitt" i oppskriften.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå