Antoinette Skrevet 12. mars 2010 Forfatter #3 Skrevet 12. mars 2010 Bixit Men blir ikke den altfor søt? Jeg synes Digestive er den beste fordi man får smak av både søtt & salt.
Arkana Skrevet 12. mars 2010 #4 Skrevet 12. mars 2010 Det kommer helt an på hva slags ostekake jeg skal lage. Men Kornmo eller Bixit er vel de jeg bruker oftest.
Gjest Gjest Skrevet 12. mars 2010 #5 Skrevet 12. mars 2010 Jeg bruker som regel digestives, men det hender at jeg blander inn noen bixit fordi jeg liker konsistensen.
Gjest navnelapp Skrevet 12. mars 2010 #6 Skrevet 12. mars 2010 Eg fekk ei ostekake med botn av halvparten mariekjeks og halvparten Ritz, det var overraskande godt.
ashera Skrevet 12. mars 2010 #8 Skrevet 12. mars 2010 Bixit er alt for søtt! Kornmo smaker bare papp. Digestive er tingen! 1
Caramello Skrevet 13. mars 2010 #10 Skrevet 13. mars 2010 Jeg bruker Digestive. Synes den er best å bruke
Gjest Skrevet 14. mars 2010 #11 Skrevet 14. mars 2010 (endret) Bruker Digestive til ostekake hvertfall Fordi den står i oppskriften og jeg er livredd for å lage med noe annet i tilfelle det ikke blir godt, da er jo alt arbeidet med kaken til ingen nytte Endret 14. mars 2010 av Iza'bella
Gjest Gjest Skrevet 14. mars 2010 #12 Skrevet 14. mars 2010 Digestives om jeg skal bruke kjeks. Ellers liker jeg godt å lage nøttebunn i steden. (Har laget det i forbindelse med lavkarbo-servering)
Gjest *Mim* Skrevet 14. mars 2010 #13 Skrevet 14. mars 2010 Bruker oftest Digestive. Gjende hørtes godt ut! Har også brukt pepperkaker, greit nok det.
Zzyzx Skrevet 14. mars 2010 #14 Skrevet 14. mars 2010 Pepperkaker hvis ostekaken lages i riktig sesong. Ellers liker jeg egentlig ikke kjeksbunn.
Gjest megvel Skrevet 14. mars 2010 #15 Skrevet 14. mars 2010 Synes Bixit kan være godt, men ikke for mye. Liker litt tykkere kjeksbunn, og da er Digestive best.
Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2010 #16 Skrevet 16. mars 2010 Digestives om jeg skal bruke kjeks. Ellers liker jeg godt å lage nøttebunn i steden. (Har laget det i forbindelse med lavkarbo-servering) Smart! Har du brukt nøttebunn til ostekake da eller? Oppskrift? Digestive - salt og søtt.
Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2010 #17 Skrevet 16. mars 2010 Smart! Har du brukt nøttebunn til ostekake da eller? Oppskrift? Digestive - salt og søtt. En veldig god lavkarbo ostekake, som selv ikke-lavkarbofolk elsker: Gerds Ostekake Bunn: 250g. grovhakka mandler 100-150g. romtemperert smør - Blandes godt og legges i en papirkledd rund form Fyll: 1 boks seterrømme 1 pk kremfløte (1/3 l) 1 pakke Heistad bringebærgele (1/2 mengde vann) 1 pk Tine kremost, naturell - Lag geleen og la den stå og avkjøle - Rør sammen kremost og rømme til den blir klump-fri - Visp kremen. Bland så alt sammen, rør forsiktig. Tømmes over bunn. La stå kaldt natta over.
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2011 #18 Skrevet 16. februar 2011 Før du omfavner kjeksemanien som streifer landet, bør du kanskje lese deg opp litt. Visste du for eksempel at kjeksindustrien er generelt mannsjåvinistisk og full av barnearbeid? he eh e he
dobby Skrevet 16. februar 2011 #19 Skrevet 16. februar 2011 Eg bruker som regel Sibas, det blir veldig godt. Ikkje fullt så søtt som Bixit.
Suzy Skrevet 16. februar 2011 #20 Skrevet 16. februar 2011 Jeg holder en knapp på klassikeren Digestives.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå