Gå til innhold

Hvilken kjeks synes du er den beste å bruke til kjeksbunn


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hviken kjeks foretrekker dere?

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Bixit :jepp:

Men blir ikke den altfor søt?

Jeg synes Digestive er den beste fordi man får smak av både søtt & salt.

Skrevet

Det kommer helt an på hva slags ostekake jeg skal lage. Men Kornmo eller Bixit er vel de jeg bruker oftest.

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg bruker som regel digestives, men det hender at jeg blander inn noen bixit fordi jeg liker konsistensen.

Gjest navnelapp
Skrevet

Eg fekk ei ostekake med botn av halvparten mariekjeks og halvparten Ritz, det var overraskande godt.

Skrevet

Bixit er alt for søtt! Kornmo smaker bare papp. Digestive er tingen!

  • Liker 1
Skrevet

Jeg bruker Digestive. Synes den er best å bruke :)

Skrevet (endret)

Bruker Digestive til ostekake hvertfall

Fordi den står i oppskriften og jeg er livredd for å lage med noe annet i tilfelle det ikke blir godt, da er jo alt arbeidet med kaken til ingen nytte :fnise:

Endret av Iza'bella
Gjest Gjest
Skrevet

Digestives om jeg skal bruke kjeks. Ellers liker jeg godt å lage nøttebunn i steden. (Har laget det i forbindelse med lavkarbo-servering)

Gjest *Mim*
Skrevet

Bruker oftest Digestive. Gjende hørtes godt ut! Har også brukt pepperkaker, greit nok det.

Skrevet

Pepperkaker hvis ostekaken lages i riktig sesong. Ellers liker jeg egentlig ikke kjeksbunn.

Gjest megvel
Skrevet

Synes Bixit kan være godt, men ikke for mye. Liker litt tykkere kjeksbunn, og da er Digestive best.

Gjest Gjest
Skrevet
Digestives om jeg skal bruke kjeks. Ellers liker jeg godt å lage nøttebunn i steden. (Har laget det i forbindelse med lavkarbo-servering)

Smart! Har du brukt nøttebunn til ostekake da eller? Oppskrift?

Digestive - salt og søtt.

Gjest Gjest
Skrevet
Smart! Har du brukt nøttebunn til ostekake da eller? Oppskrift?

Digestive - salt og søtt.

En veldig god lavkarbo ostekake, som selv ikke-lavkarbofolk elsker:

Gerds Ostekake

Bunn:

250g. grovhakka mandler

100-150g. romtemperert smør

- Blandes godt og legges i en papirkledd rund form

Fyll:

1 boks seterrømme

1 pk kremfløte (1/3 l)

1 pakke Heistad bringebærgele (1/2 mengde vann)

1 pk Tine kremost, naturell

- Lag geleen og la den stå og avkjøle

- Rør sammen kremost og rømme til den blir klump-fri

- Visp kremen.

Bland så alt sammen, rør forsiktig. Tømmes over bunn. La stå kaldt natta over.

  • 11 måneder senere...
Skrevet

Før du omfavner kjeksemanien som streifer landet, bør du kanskje lese deg opp litt. Visste du for eksempel at kjeksindustrien er generelt mannsjåvinistisk og full av barnearbeid?

he eh e he

Skrevet

Eg bruker som regel Sibas, det blir veldig godt.

Ikkje fullt så søtt som Bixit.

Skrevet

Jeg holder en knapp på klassikeren Digestives.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...