Gå til innhold

Rullekake med smørkrem


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_maya_*
Skrevet

Tenkte lage ei sjokoladerullekake med smørkrem - kan den lages dagen før og settes i kjøleskap mon tru? Liker alt som kan lages i forveien jeg :-)) Blir den tørr da ? Tips til hva jeg kan servere ved siden av? Oppskrift på en bærkompott eller noe......?

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Tenkte lage ei sjokoladerullekake med smørkrem - kan den lages dagen før og settes i kjøleskap mon tru? Liker alt som kan lages i forveien jeg :-)) Blir den tørr da ? Tips til hva jeg kan servere ved siden av? Oppskrift på en bærkompott eller noe......?

Den kan lages dagen før, og settes i kjøleskap tidekket.

En helt enkel bærsaus av de bærene du har eller liker best er godt til. Gni bærene gjennom en sikt, tilsett noen dråper av sitron eller lime. Blir den for syrlig eller for tykk kan den tilsettes sukkerlake til passe sødme eller konsistens.

Gjest Gjest_Maya_*
Skrevet

Tuuusen takk :-) det blir sikkert deilig. Aldri laget rullekake før...men får det nok til.

Skrevet

Jeg synes egentlig resultatet blir bedre om man lager kaken dagen før:) Da får smaken liksom "satt seg" og kaken blir mer fast. Men funker jo bare med smørkrem da, ikke syltetøy ogsånn.

Skrevet

Et lite tips til; For å få kaken til å "feste" seg, og holde formen fint er det lurt å pakke den stramt inn i plastfolie før man legger den i kjøleskapet :)

Gjest Gjest
Skrevet

Rullekake som skal lages med smørkrem bør bli laget med potetmel.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...