Gjest Gjest_Trine_* Skrevet 23. februar 2010 #1 Skrevet 23. februar 2010 Var i et bryllup der vi fikk servert amandine-poteter med skall. De så ut som helt vanslige kokte poteter, men når man spiste dem så oppdaget man at skallet var litt "sprøtt" - som om de har blitt stekt på et vis. Spørsmålet er da... Hvordan kan jeg få til dette? Skal potetene kokes og deretter få en kjapp runde i stekepanna eller skal de lages inni ovnen?
Gjest navnelapp Skrevet 23. februar 2010 #2 Skrevet 23. februar 2010 Dei kan vere kokt med godt med salt, vendt i olje og så fått nokre minutt under grillen i steikeomnen.
Aurela Skrevet 23. februar 2010 #3 Skrevet 23. februar 2010 Jeg syntes i alle fall potetene blir gode og spøre om de stekes i ovnene med olje, og litt salt for smaken.. Men, om du mener de var kokt, så har de vel gjort noe annet..
Gjest navnelapp Skrevet 23. februar 2010 #4 Skrevet 23. februar 2010 Mi erfaring er at dersom heile poteter skal steikast møre i omn så tek det veldig lang tid, og resultatet vert ujamnt. Då er det betre å koke dei nesten møre, og så gje dei ein runde under grillen. Spesielt viss det er til mange. Du kan også bruke varmluftsomn med fleire brett i dersom du skal lage til mange.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå