Gjest Gjest_Tulla_* Skrevet 22. februar 2010 #1 Skrevet 22. februar 2010 Jeg har en ferske mozarella-klump som gikk ut på dato i går. Kan jeg fryse den og ta den opp om en ukes tid og bruke den i en salat eller vil den ikke være god da?
Gjest Pastaking Skrevet 22. februar 2010 #2 Skrevet 22. februar 2010 Hvis den har vært fryst, så tint, så er det ikke så lurt å fryse den igjen (har jeg erfart). Men hvis den ikke har vært fryst før så går det vel ok. Datostepling er ikke alltid så farlig (untatt på kjøttvarer), smak, om det smaker bra så kan du spise det
mie84 Skrevet 23. februar 2010 #3 Skrevet 23. februar 2010 Jeg bruker å kjøpe store pakker med mozarella i sverige og fryse ned i små biter. Men jeg har bare brukt den varmebehandlet i ettertid, spørs om den blir litt vassen hvis du vil bruke den rett i salat...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå