Safira Skrevet 12. februar 2010 #1 Skrevet 12. februar 2010 Blir sjokolademoussen stivere av å bruke fetere melk? Kan jeg eventuelt bruke skummetmelk og litt fløte, i stedet for å bruke lettmelk eller helmelk? Eller går det bra med bare skummetmelk? Jeg har virkelig ikke greie på dette
Maud Skrevet 12. februar 2010 #2 Skrevet 12. februar 2010 Er det mouss på pose? Hvis det er det, så går det fint med skummetmelk. Jeg bruker bare skummetmelk, og syns den blir kjempegod
Safira Skrevet 12. februar 2010 Forfatter #3 Skrevet 12. februar 2010 Ja, det er det. Jeg skal bruke den til oreokake, så det er vel en fordel at den er litt "fast", men dersom det går fint med skummetmelk så bruker jeg bare det
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå