silverdoe Skrevet 6. februar 2010 #1 Skrevet 6. februar 2010 Heihei! Kor mykje reknar de med å bruke på lønn til servitørar og kokk? Og kor mykje har de budsjettert at maten skal koste? Vi skal ha ca 65-70 gjestar..
Anglofil Skrevet 6. februar 2010 #2 Skrevet 6. februar 2010 (endret) Vi har budsjettert med 700 kr per pers i mat for 40 gjester = 28 000 kr. Regner med å bruke mellom 10-12 000 kr på drikke. Blir rundt 40 000 kr til sammen. Da er catering og kokker inkludert, samt lokalene. Du vil nok få det veldig mye billigere om du finner et sted hvor en har mulighet til å leie inn catering selv og kjøpe inn alkoholen selv. Skal sies, vi skal ikke ha 40 gjester, det blir nok mindre, men greiere å regne med for mange gjester enn for få. Da har vi litt å gå på. Endret 6. februar 2010 av Yvonne
LindaM Skrevet 6. februar 2010 #3 Skrevet 6. februar 2010 Vi betaler ca 23000kr for 3 retters middag til 55 personer med servitører. Har ikke funnet ut hva kostnadene blir på drikkevarer enda.
Christal Skrevet 8. februar 2010 #4 Skrevet 8. februar 2010 Vi skal ha koldtbord med 120 gjester og det blir rundt 32.000kr og så skal vi ha fri bar med ekte bartender som mixer drinkene, så da blir det nok 20 tusen ekstra i drikkevarer.
lilleGrethe Skrevet 8. februar 2010 #5 Skrevet 8. februar 2010 Vi betaler ca 500kr per person. Dette er kun for maten, og er basert på 4 retter.
Lisa78 Skrevet 8. februar 2010 #6 Skrevet 8. februar 2010 Vi blir ca 40 stk å mat og drikke blir da 48000kr.Da er det inkl.velkomst drink,4glass vin eller øl og cafe avec,3 retters middag,bryllups kake,servering,lokale og bryllups suite. Mulig vi må ha 2 bonger utenom dette per.pers.
silverdoe Skrevet 8. februar 2010 Forfatter #7 Skrevet 8. februar 2010 Mange forskjellige summer her Tusen takk for svar! Vi skal ha alkoholfritt bryllup, så vi sparer nok ein del der, sjølv om brus vil koste litt det også Ellers så kostar lokalet 3000 for heile helga, og mamma skal bake bryllupskaka Vi har tenkt å ha 3-rettars middag, men vi har nettopp funne kokk, så vi anar lite om både kva maten kjem til å koste, og kva kokk + servitørar kjem til å koste.. De som leiger inn servitører, kor mykje reknar de med å betale for dei? Avtaler de ein fast sum, eller får dei timesbetalt?
lilleGrethe Skrevet 8. februar 2010 #8 Skrevet 8. februar 2010 Vi betaler 150kr timen for servitørene som lokalet vårt har ordnet. Det er på forhånd avtalt hvor mange timer de skal være der.
LindaM Skrevet 8. februar 2010 #9 Skrevet 8. februar 2010 Vi betaler 150kr timen for servitørene som lokalet vårt har ordnet. Det er på forhånd avtalt hvor mange timer de skal være der. Oi, det var en god pris!
lilleGrethe Skrevet 9. februar 2010 #10 Skrevet 9. februar 2010 Oi, det var en god pris! Tja, det er 9 av dem, så det blir jo fort penger av det likevel. De kommer en time før vi ankommer lokalet, og til en time etter vi drar. 3 av dem drar hjem kl 22 når kaker og kaffe er servert. Etter midnatt får de som fortsatt er der 200kr timen.
Sol79 Skrevet 9. februar 2010 #11 Skrevet 9. februar 2010 Kokka vår tar kr 300 per person og da handler hun inn all mat.
InaMina Skrevet 9. februar 2010 #12 Skrevet 9. februar 2010 Vi har budsjett på 12.000 for mat, vi skal ha 140 gjester. Drikken blir nok på like mye, så ca 24.000 for alt. Kokka vår er naboen, og våre 10 servitører er diverse i vennegjengen til svigerforeldrene. Jeg er glad for at vi kommer såpass rimelig ut av det, så lenge vi har så mye gjester. Kan jo legge til at vi serverer sodd for de som syns det var skrekkelig billig med 12.000
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå