Gå til innhold

Lage vaniljekrem av freia vaniljesaus?


Jentepusen

Anbefalte innlegg

skal være i kringle og jeg har vaniljesaus til koking.

Skal være 5 dl melk for saus, kan jeg tilsette 3 dl og lage krem?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

prøver da 2,5 dl...

Er jo bare å spe litt hvis det bil for tykt...

Værre med den andre veien he he.........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest navnelapp
Lag sausen som vanlig tilsett krem etterpå.

Dette ville nok ikkje vere så lurt til kringle, der kremen skal bake inni kringla. Piska krem "smeltar" når den vert varm, så det ville ikkje gje eit godt resultat. Dessutan vil det tynne ut smaken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest SmallTalk

Det står faktisk oppskrift bakpå pakka (men det står med ganske liten skrift og er forfattet noe à la: "Til vaniljesaus benyttes kun halv menge væske").

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_P_*

Det er vel for sent nå, men det går også an å ha en ekstra skje maisena sammen med pulveret når du koker sausen. Da bruker du vanlig mengde melk, eller litt mindre. Alt etter hvor sterk smak du vil ha på kremen og hvor mye du trenger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det gjør ikke det. Veldig frustrerende. Prøvde å gå inn på Freia sine sider, men der stod det heller ingenting. Takk for hjelpen. Husker det stod på baksiden av posen før når jeg var yngre. Teit at de fjernet det

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ville tatt enda mindre veske, 1.5 eller max 2, og så heller ta mer veske om nødvendig... vanskelig hvis den blir for tynn. bare griseri da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitter med en pose Freia Vaniljesaus foran meg, der står det:

Tilberedning:

1. Bland pulveret med 2ss sukker i en kasserolle

2. Rør inn 5dl melk

3. Kok opp under stadig omrøring

4. Avkjøl. Rør i sausen av og til så det ikke dannes snerk

5. Rør opp sausen før servering

Under der igjen står det:

Vaniljekrem til bløtkake

Følg tilberedningsanvisningen for vaniljesaus, men bruk kun 2,5dl melk. Avkjøl. Bland inn pisket krem av 1 dl fløte.

Og:

Krem til Napoleonskake:

Følg tilberedningsanvisningen for vaniljesaus, men bruk kun 3dl melk. Avkjøl. Løs opp 2pl gelatin i litt kokende vann og rør dette godt inn i sausen. Bland inn pisket krem av 1,5dl fløte. Smak til med romdråper.

-----------------------

Jeg ville laget sausen med 2,5dl melk, avkjølt og så brukt den i kringla.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 9 måneder senere...

Kjekt med Kvinneguiden når en lurer på noe =)

Det står ikke hvordan en lager vaniljekrem på de nyeste pakkene.

Jeg tror kanskje det er fordi Freia har laget noe nytt som hete vaniljekrem

eller noe sånt.

Nå skal jeg lage vaniljekrem av vaniljesauspakken =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...