Gå til innhold

hjemmelaget fish and chips


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Tess_*
Skrevet

Hei!

Har kjøpt torskefilet og tenkte lage fish and chips. Men har ikke frityrgryte... men det må vel gå å steke fisken i panna? Alle oppskriftene jeg har funnet derimot, står det frityrgryte..

Noen som har gode forslag?

Gjerne oppskrift på selve paneringen også! :)

Skrevet

Kanskje litt sent, men her kommer oppskriften.

Panering: Bruk et sammenpisket egg og griljermel eller knust kavring. Dypp fisken i egget, så i paneringen. Ha på litt salt og pepper. Stek i vei.

Bruk en litt dyp kjele, hell i oljen og stek i vei. Pass på at oljen er varm nok når du starter. Ha en brødbit i kjelen, starter det å fosskoke/boble rundt brødbiten, så er oljen varm nok.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...