Gjest Gjest_Tess_* Skrevet 4. februar 2010 #1 Skrevet 4. februar 2010 Hei! Har kjøpt torskefilet og tenkte lage fish and chips. Men har ikke frityrgryte... men det må vel gå å steke fisken i panna? Alle oppskriftene jeg har funnet derimot, står det frityrgryte.. Noen som har gode forslag? Gjerne oppskrift på selve paneringen også!
Gjest Gjest Skrevet 4. februar 2010 #2 Skrevet 4. februar 2010 Kanskje litt sent, men her kommer oppskriften. Panering: Bruk et sammenpisket egg og griljermel eller knust kavring. Dypp fisken i egget, så i paneringen. Ha på litt salt og pepper. Stek i vei. Bruk en litt dyp kjele, hell i oljen og stek i vei. Pass på at oljen er varm nok når du starter. Ha en brødbit i kjelen, starter det å fosskoke/boble rundt brødbiten, så er oljen varm nok.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå