Gjest TS Skrevet 31. januar 2010 #1 Skrevet 31. januar 2010 Skal man veie pasta før eller etter det er kokt? Det inneholder ca. 350 kcal per. 100g tørr vare og 155 kcal per. 100g kokt vare. Hvis man det veier 100g før koking, men 300g etter koking blir kcal forskjellenen ganske stor avhenigig av hva man går etter. Hvis man går etter tørr vare blir det 250 kcal, men hvis man går etter kokt vare blir det 465 kcal. Hva skal jeg gå etter? Takk!
Gjest TS Skrevet 31. januar 2010 #2 Skrevet 31. januar 2010 Jeg mente 350 kcal ikke 250 kcal når jeg snakket om å gå etter tørr vare.
Gjest Gjest_anonym_* Skrevet 2. februar 2010 #4 Skrevet 2. februar 2010 Det er jo kokt pasta du spiser, så blir vel naturlig å veie den kokt..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå