Snop Skrevet 26. januar 2010 #1 Skrevet 26. januar 2010 Endelig har jeg fått meg jobb etter en halv evighet med sykdom, og nå tenker jeg å skaffe meg en skikkelig matboks for å kunne ta med god mat til jobben. Men jeg føler meg litt blottet for idéer, spesielt ettersom det er en del ting jeg må holde meg mest mulig unna (kan gjøre unntak i ny og ne). Det jeg helst ikke kan ha er: - ferdigmat generelt - hvete - sukker - gjær - rødt kjøtt - konserveringsmidler/e-stoffer osv Foreløpig kommer jeg bare på salat og knekkebrød. Fullkornspasta kan til nøds funke en gang iblant. Jeg tror ikke det er hverken kjøleskap eller mikrobølgeovn der, men det finner jeg ut i morgen. Det er viktig at maten metter skikkelig, da jeg blir fort sulten og blir ganske svimmel og dårlig så snart sulten melder seg. Men knekkebrød og salat kan jo fort bli ensformig. Jeg tenker gjerne å lage ting fra scratch (blant annet knekkebrødene) og det gjør ingenting om jeg må bruke masse tid på dette, men jeg trenger idéer, idéer Feks noe jeg kan ha på termos, eller kanskje det også finnes andre gode oppbevaringsmetoder av varm/kald mat som jeg ikke vet om?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå