Gjest blomkålhodet Skrevet 20. januar 2010 #1 Skrevet 20. januar 2010 Jeg har planer om å lage en så mager som mulig blomkålpuré i morgen, og trenger derfor tips! Jeg har tenkt til å koke blomkål i vann og så mose den med salt og pepper. Smøret har jeg tenkt til å erstatte med noe annet.. noen tips? Har litt melk og kesam. Setter pris på tips
Gjest Gjest Skrevet 20. januar 2010 #2 Skrevet 20. januar 2010 Kok blomkålen i melk og mos så i foodprosessor. Hvis du tror det blir for bløtt hell av melken først og spe etterpå. Så kan du heller smake til med litt kesam for å få den sure smaken. Husk salt, pepper og evt. ørlitt sukker for rundhet. Lykke til!
Gjest Gjest_Lisa_* Skrevet 20. januar 2010 #3 Skrevet 20. januar 2010 Litt melk og litt muskat holder i massevis.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå