Gå til innhold

Kraftbein - hvor lang holdbarhet?


Fremhevede innlegg

Gjest Gjest_sussi_*
Skrevet

Har et par kilo kraftbein i fryseren som har ligget snart et år. Er det for sent å tine dem for å lage kraft, må jeg kaste dem?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Neida. Med mindre de har fått "frostbitt" (vet ikke hva det heter - sånne hvite frostskader) er det nok helt ok. Frosset kjøtt mister først og fremst "holdbarheten" fordi konsistensen kan endre seg når det er frosset, ikke fordi det nødvendigvis er noe i veien med det. Kok i vei, og lukter/smaker det rart kan du jo bare kaste kraften i stedet.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...