Gjest Gjest_sussi_* Skrevet 19. januar 2010 #1 Skrevet 19. januar 2010 Har et par kilo kraftbein i fryseren som har ligget snart et år. Er det for sent å tine dem for å lage kraft, må jeg kaste dem?
tineline Skrevet 19. januar 2010 #2 Skrevet 19. januar 2010 Neida. Med mindre de har fått "frostbitt" (vet ikke hva det heter - sånne hvite frostskader) er det nok helt ok. Frosset kjøtt mister først og fremst "holdbarheten" fordi konsistensen kan endre seg når det er frosset, ikke fordi det nødvendigvis er noe i veien med det. Kok i vei, og lukter/smaker det rart kan du jo bare kaste kraften i stedet.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå