Gjest Hilsen A. Skrevet 31. august 2003 #1 Del Skrevet 31. august 2003 Hei! Har nettopp begyynt på Grete Roede!!! ( ...som så mange andre... ) Kan noen fortelle meg hvor mye ca. 15 g. smøreost er?! Hva med 20 g. makrell i tomat?! Har prøvd å bruke vekten, men det er ikke så lett... Sikkert noen her som har gått dette kurset, har du/dere noen råd angående veiing av mat?! Tar imot andre råd også... Hilsen A. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 31. august 2003 #2 Del Skrevet 31. august 2003 Jeg la et mellomleggspapir på vekten, og tok på litt og litt pålegg til den aktuelle ehnheten var nådd. etter noen ganger så husker man det og kan ta det rett på brødet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Liten Skrevet 31. august 2003 #3 Del Skrevet 31. august 2003 Tror beste tipset her må være en digital vekt som du kan nulle ut etter at du har veid brødskiva og så ser hvor mye pålegg du legger på uten å måtte veie det separat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
majan Skrevet 1. september 2003 #4 Del Skrevet 1. september 2003 Heisann, jeg går ikke på Grethe Roede men på LIbra kurs. Jeg har funnet ut at MAkrell i tomat selger de i esker med 6 små porsjonsbeger. Og et sånn et beger inneholder 22 gram makrell i tomat. Så jeg har begytn og kjøpe det jeg. Ellers er det jo bare og veie da. Jeg har kjøpt diettvekt, og den er jo veldig kjekk da. Lykke til med slankingen! Hilsen Majan Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå