Gå til innhold

fløtegratinerte poteter - til hva?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har blitt en racer på fløtegratinerte poteter, om jeg selv skal si det. Lager det mye til jul, og da med kalkun som hovedrett.

Men hva ellers? Biff? Det har jeg aldri laget..ser for meg en seig guffe.

Tips til hva jeg kan lage?

:)

Skrevet

Vi pleier å ha det til biff og lam! :)

Skrevet
Vi pleier å ha det til biff og lam! :)

Hva slag lam? Jeg mener, som stek, kottiser eller what? Kan vel bruke alt, men jeg er så grønn. :(

Noe som er easy-peasy?

Skrevet

Åh! Til alt! Lyst til å dele oppskrifta di kanskje? :spise:

Biff/biffstrimler, svinekjøtt, steik, finnbiff/reinsdyrskav med viltsaus.. Og gjerne til grillmat på sommeren! Flintsteik for eksempel! Namm! :)

Skrevet

Passer til nesten alt av kjøtt. Biff, lam, løvstek, koteletter, schnitzel, kjøttkaker, gjøk og sissi, trost og stær :ler:

Skrevet
Åh! Til alt! Lyst til å dele oppskrifta di kanskje? :spise:

Biff/biffstrimler, svinekjøtt, steik, finnbiff/reinsdyrskav med viltsaus.. Og gjerne til grillmat på sommeren! Flintsteik for eksempel! Namm! :)

Biffstrimler kan jo selv mor klare. Men finnbiff med viltsaus OG fløtegratinerte poteter, blir ikke det litt mye??

Oppskrift:

6 store poteter

2-3 hvitløksfedd, finhakket

1 løk i tynne skiver

1 boks fløte

1,5 ts salt

pepper

Alt kokes i 20 min, legges i form og stekes i ca 20 min. Virkelig digg! :spise:

Skrevet
Passer til nesten alt av kjøtt. Biff, lam, løvstek, koteletter, schnitzel, kjøttkaker, gjøk og sissi, trost og stær :ler:

Hehe. :ler:

Skrevet
Biffstrimler kan jo selv mor klare. Men finnbiff med viltsaus OG fløtegratinerte poteter, blir ikke det litt mye??

Oppskrift:

6 store poteter

2-3 hvitløksfedd, finhakket

1 løk i tynne skiver

1 boks fløte

1,5 ts salt

pepper

Alt kokes i 20 min, legges i form og stekes i ca 20 min. Virkelig digg! :spise:

Takk for oppskrift, den skal prøves!

Litt mye? Neeeh....åssen da? Aldri opplevd ;)

Skrevet
Biffstrimler kan jo selv mor klare. Men finnbiff med viltsaus OG fløtegratinerte poteter, blir ikke det litt mye??

Oppskrift:

6 store poteter

2-3 hvitløksfedd, finhakket

1 løk i tynne skiver

1 boks fløte

1,5 ts salt

pepper

Alt kokes i 20 min, legges i form og stekes i ca 20 min. Virkelig digg! :spise:

Glemte jo ost på toppen. :spise:

Skrevet

Det er steike godt til grillet laks/ørret også :)

Skrevet

Jeg hadde det til ytrefilet av storfe, sammen med peppersaus :)

Skrevet

Det er veldig godt med smårettskinke, purre- og paprikabiter i gratengen. Legg det over potetene og ha ost over det hele. Server med en frisk salat og kanskje litt brød til :)

Skrevet
Det er veldig godt med smårettskinke, purre- og paprikabiter i gratengen. Legg det over potetene og ha ost over det hele. Server med en frisk salat og kanskje litt brød til :)

Det var lurt - skal prøves. :)

Skrevet
Det er steike godt til grillet laks/ørret også :)

Eller laks/ørret stekt i stekepanne, eller bakt i en langpanne ved siden av i ovnen. Ha gjerne noe salat eller ratatouille til! :spise:

Annonse
Skrevet
Eller laks/ørret stekt i stekepanne, eller bakt i en langpanne ved siden av i ovnen. Ha gjerne noe salat eller ratatouille til! :spise:

Skal testes i morra. :spise:

Men hva er ratatouille? *inn på google*

Skrevet
Hva slag lam? Jeg mener, som stek, kottiser eller what? Kan vel bruke alt, men jeg er så grønn. :(

Noe som er easy-peasy?

Stek! Kjempe enkelt. Bare brune i panna først og deretter putte inn i ovnen, nydelig :)

Skrevet

Ser du skal google ratatouille.

Under tittelen: Nybegynnerkurs for matelskere, så finner du en oppskrift på en helt nydelig ratatouille.

Står mye annet fint der også.

Du finner den når du søker nederst på siden.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...