Gjest Pet Skrevet 14. januar 2010 #1 Skrevet 14. januar 2010 Jeg har bare en vanlig stor stekepanne og når jeg lager omelett med 2-3 egg blir den så tynn! Synes omeletten blir bedre når den er tykkere og litt rå inni. Hvor stor er en omelettpanne og får jeg tak i en hos vanlige kjøkkenutstyrforhandlere som f eks Jernia? Og til dere som har, blir den brukt eller har den endt opp som skapfyll? Hater å ha ting jeg ikke bruker som bare tar opp plass i skapene...
Leo Skrevet 15. januar 2010 #2 Skrevet 15. januar 2010 Jeg har ganske enkelt kjøpt en liten teflonpanne (18 - 20 cm i diameter tror jeg) hos nettopp Jernia. Brukes ganske ofte når det skal lages noe til en person eller som avlastning som jeg av en eller annen grunn lager store porsjoner. Har hatt den noen år nå og den kostet vel 149 kroner eller noe. Bruker et lokk fra en vanlig kjele når jeg lager omelett i den. Har man ikke et lokk som passer, kan man bruke en tallerken.
Christiane_W Skrevet 15. januar 2010 #3 Skrevet 15. januar 2010 Jeg har to stekepanner, en på 24 cm (bunnen er ca 20 cm) og en på 28 cm (bunnen er på ca 24 cm). Til omeletter bruker jeg stort sett den minste og med 3 egg blir det en tykk og fin omelett. Jeg har stekepanner fra Nowo, med avtagbare håndtak, og ettersteker stort sett omeletten i stekeovnen. Blir veldig luftig og fin konsistens:-)
Gjest Gjest_balsa_* Skrevet 15. januar 2010 #4 Skrevet 15. januar 2010 Jeg har også bare stor panne, men passer på å hele tiden skyve massen mot midten, så jeg selv bestemmer størrelsen. Synes også den blir luftigere på denne måten.
Gjest Alva O Skrevet 15. januar 2010 #5 Skrevet 15. januar 2010 Går ann å steke i kasseroller også, bare så det er sagt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå