Gå til innhold

Kyllingfilet med mangochutney


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fikk servert kyllingfilet i en mangochutney "blanding"

Får ikke tak i personen som laget denne retten, og jeg husker bare delvis hva hun hadde i. Ikke vet jeg hvordan det tilberedes heller, derfor lurte jeg på om noen her kjenner til en lignende oppskrift :)

Den inneholder;

Kyllingfilet (selvfølgelig)

så tror jeg det var en slags blanding av dette;

tomater på boks

mangochutney blanding

hvitløk

Worcestersaus

Mer husker jeg ikke :(

Har søkt rundt på nettet et par dager nå og blir helt gal! av å ikke finne noe som minner om dette.

Ikke vet jeg om blandingen skal helles over filtene, steke i ovnen sammen med filetene eller om det er en annen måte det tilberedes på...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Husker jeg smakte noe kyllingbaguettgreier på harrods i london med mango.. Gud så herlig! Skulle gitt mye for å vite hva slags krydder som ble brukt

Skrevet

Tja si det, tror ikke det ble brukt samme krydder i noe slikt enn hva som ble brukt i denne retten som er mer middagsrett.

Skrevet

KAnsje hun stekte de først i panna, for så å bake det i ovnen i sølvpapir med denne sausblaningen på? Jeg er ikke så nøye på fremgangsmåten, så lenge du legger opp til at kyllingen får ta til seg smaken av sausen.

Jeg lager en karri kyllingsuppe med mangochutney forresten. Helt utrooolig godt :)

Skrevet

Jo det er en mulighet.

Noen som vet noe om hva og hvor mye som brukes i oppskriften da?

Gjest Gjest_mills_*
Skrevet

Mamsen lager en form hvor hun har kyllingfileter, champingnon, paprika, mangochutney, karripaste, chillipaste og fløte i - tror jeg. ris eller hva man vil ha inntil. den er meega god.

Kanskje ikke akkurat hva du ser etter - men god er den!

Skrevet

Mmmh, currypaste er nok mulig er med i oppskriften, men ikke fløte.

Hørtes jo veldig godt ut da ... får vel tømme en pose med kyllingfileter denne uka og teste ut forskjellige varianter :P

Skrevet
Mamsen lager en form hvor hun har kyllingfileter, champingnon, paprika, mangochutney, karripaste, chillipaste og fløte i - tror jeg. ris eller hva man vil ha inntil. den er meega god.

Kanskje ikke akkurat hva du ser etter - men god er den!

Har du hele oppskriften eller? Høres kjempegodt ut :gjeiper:

Gjest Gjest_mills_*
Skrevet

hm, jeg husker ikke helt mendeforhold og slikt,

har skrevet den opp et sted, men fant ikke oppskriften nå -

skal ringe mamma senere i kveld og poste oppskriften jeg. :)

Skrevet

Fikk endelig oppskriften av min svigermor på mail!

Tenkte å legge den ut her i tillfelle andre vil teste den ut også :)

Till 4 personer.

1 kyckling, ca 1,2 kg, delad i 8 bitar eller ca 800g kycklingfile.

2 medelstora finhackade gula lökar

3 finhackade vitlöksklyftor

3 medelstora finhackade tomater eller en burk krossade tomater

1 - 2 msk smör eller olja

5 msk mangochutney

1 - 2 msk worcestershiresås

0,5 tsk mald kryddpeppar

ca 1 tsk salt + lite nymald svartpeppar

Värm ugnen till 200 grader.

Finhacka gul lök, vitlök och tomater.

Smält smör i en rymlig stekpanna.

Lägg i lök och vitlök och fräs löken tills den mjuknat.

Tillsätt tomaterna och låt fräsa ytterligare någon minut.

Blanda ner mangochutney, worcestershiresås, kryddpeppar, salt och lite svartpeppar.

Rör om och låt sedan det hela puttra under lock ca 5 minuter.

Lägg de råa kycklingbitarna i en ugnsäker form med bara lite olja i botten.

Bred över mangoblandningen, täck så mycket av kycklingen som möjligt.

Ugnsbaka 35 - 40 minuter. Höj värmen till 225 grader mot slutet.

Serveras gärna med klyftpotatis eller ris och en grönsallad.

(kryddpeppar betyr forøvrig allehånde, om noen skulle lure)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...