Gjest Espera Skrevet 29. august 2003 #1 Skrevet 29. august 2003 Skal bake skoleboller i dag og så at 'søt-gjæren' min gikk ut på dato for nærmere to uker siden (ikke det jeg bruker mest med andre ord). Kan denne brukes eller er hele gjær-effekten borte??? Blir oppbevart i tett boks i kjøleskap.....
Gjest Anonymous Skrevet 29. august 2003 #2 Skrevet 29. august 2003 Så lenge den ikke har tørket helt inn eller har mugga kan du bruke den.
Gjest Anonymous Skrevet 29. august 2003 #3 Skrevet 29. august 2003 Går ann å løse i litt vann også, rett før den brukes, men ikke om den er grønn, selvfølgelig! I
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå