Draum Skrevet 3. januar 2010 #1 Skrevet 3. januar 2010 Altså, hvor lenge kan det ligge i kjøleskapet før det blir uspiselig? Kalkun i det tilfellet.
Gjest Gjest Skrevet 3. januar 2010 #2 Skrevet 3. januar 2010 Vet ikke hvor lenge det kan ligge, men jeg ville ikke latt det ligge mer enn 2-3 dager. Da kan du jo heller fryse det ned.
Draum Skrevet 3. januar 2010 Forfatter #3 Skrevet 3. januar 2010 Ja, gjør vanligvis det, men det hender jeg tenker å spise det senere og så glemmer det. Men er veldig lite glad i å kaste mat, så prøver å unngå det.
Gjest Gjest Skrevet 4. januar 2010 #4 Skrevet 4. januar 2010 Ja, gjør vanligvis det, men det hender jeg tenker å spise det senere og så glemmer det. Men er veldig lite glad i å kaste mat, så prøver å unngå det. Om du steker det opp kan det nok ligge minst 4-5 dager. For bruk i salat, pålegg, kortere.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå