Gå til innhold

Pomperninkel ( feil skrevet?)


Em@lie

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest svenskbrud

Hittade detta recept på en svensk hemsida. Hoppas att det är vad du letar efter.

Pumpernickel

850 g grovt rågmjöl

450 g Vetemjöl

1 tekopp Sirap

1 knapp liter Mjölk

30 g Jäst(jaer)

1 nypa salt

Arbeta samman alla ingredienser kallt. Låt jäsa minst 4 timmar i 24 ° men helst svalt över natten. Lägg degen i formar och grädda 1 timme i 175-200° .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lurer på om vi "snakker" om to ulike brød nå.?

Poenget er at det skal være uten hvetemel.

Det tyske er vel laget som surdeig?

Altså lite med karbohydrater.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Takk skal du ha, Svenskbrud.

Får se om jeg tar meg tid en dag til å bake de.

Ha en fortsatt hyggelig dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...