Gå til innhold

*Enigma*s algoritmer 2


*Enigma*

Anbefalte innlegg

Hunter Valley i går var helt topp, også så koselig å møte LekeHusmor igjen! Skal hilse tilbake til folket. :) Ble så glad over å se hvor utrolig bra hun har det for tida.

Deilig dag i går med masse vinsmaking, selv om australsk rødvin aldri kommer til å bli min favoritt. De er ganske enkelt ikke fyldige nok. Enda en deilig dag i dag, da venninnen min tok meg med til Palm Beach. Blir bare mer og mer forelsket i området her. I morgen blir det Blue Mountains, og på mandag skal jeg muligens treffe LekeHusmor igjen. Mest sannsynlig blir det litt bursdagsfeiring på kvelden også, før den ordentlige bursdagen min, bridge climb og litt feiring på kvelden. Onsdag reiser jeg oppover til Perth, sol og strand i det været her nede skifter til kjøligere og regn. :tunge:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja jeg og! Jeg så det på FB, men ville ikke skrive hilsen der også glemte jeg det :sjenert:

Men gratulerer så mye med dagen som var, og håper du koser deg massemasse! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk! :klemmer:

Koser meg masse. Ankom Perth/Cottesloe i går og dagen i dag har vært tilbragt på stranden. Kritthvit strand, turkis, krystallklart hav, sol fra skyfri, knallblå himmel og 35C. :nigo:

Savner dog Sydney, venninnen min og familien hennes litt. De tok utrolig godt vare på meg, faren og stemoren hennes er kjempesøte, og selv om det var 5 år siden sist jeg så Nat, var det akkurat som før. :) Gleder meg til hun kommer til Norge neste år.

Er for øvrig fast bestemt på at jeg skal tilbake hit om 2 år. :fnise: Da skal jeg ta for meg østkysten, og prøve og få med meg LekeHusmor til å reise rundt med meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel overstått bursdag :gave: , og håper du koser deg masse down under :klemmer:

Storkoser meg! :) Det ble bare noen timer på stranda i dag, det var altså så varmt at jeg orket ikke ligge der mer, ble såpass solbrent i går at jeg bare kunne ligge på ryggen. :gjeiper:

Reiste inn til Perth i dag (bor 40 min busstur unna sentrum), for å sjekke ut et matmarked der. Mye god mat, og masse folk. Yummy! :biggrin:

I morgen blir det mer god mat og mye god vin, da står nemlig vintur på timeplanen før det blir mer strand, sol og pittelitt mer behagelige temperaturer ettersom gradestokken kryper nedover til i underkant av 30C.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bortsett fra strendene er Cottesloe i grunnen et møkkasted. :gjeiper: Det skjer svært lite her, med mindre man har lyst til å sitte på pub-en vegg-i-vegg, eller man reiser inn til Fremantle (bussene slutter å gå kl halv seks eller noe sånt :murvegg:) eller til Perth. Perth og Fremantle derimot er slett ikke dumme steder, og bussene til/fra Perth går ganske seint til og med. Men det er litt kjipt å måtte bruke tid på buss osv. når man har lyst på ordentlig mat.

Anyway, jeg har det fortsatt bra. Vinsmaking i dag, og det ble MYE vin. Foretrekker fortsatt fortified wines herfra, framfor hvite og røde. Hadde så sykt lyst til å kjøpe en vanvittig dyr fortified på vinsmakingen i dag, men siden jeg allerede ligger rimelig i grenseland for hva jeg har lov å ta med meg droppet jeg det. Også et lite problem i forhold til vekt på kofferten.

Ellers grubler jeg mye om dagen, det er ting jeg så gjerne skulle avklart, og jeg skulle så gjerne klart å stole på det mennesker sier til meg, men ord betyr så lite når handlingene motsier dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Vil ikke hjem! :tristbla: Har ikke lyst til å få hverdagen tredd nedover hodet helt enda. Jeg er ikke klar for å forlate varmen helt enda, vil ikke møte hverdagen og jobb.

Det skal bli veldig koselig å treffe Nat igjen i morgen en siste gang før jeg reiser. Har savnet henne disse to ukene jeg har vært aleine, og jeg kommer til å savne henne fryktelig når jeg reiser hjem igjen.

Nå er det bare å begynne og spare til neste tur hit! :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så var man tilbake på jobb. Jobbet hjemmefra i går, så det ble en myk overgang. Slapp ikke helt unna bursdagsfeiring på jobb, så nå vet alle på kontoret at jeg har hatt bursdag, og i morgen blir det kake. Jeg hadde jo håpet å slippe den greia der jeg, siden jeg var borte på bursdagen, men sjefen var ikke helt med på det.

Ble godt motatt av enkelte her da, og det er veldig koselig. Yndlingskonsulenten min var i strålende humør over at jeg endelig var tilbake, og jeg fikk klem og greier. A forvirrer meg fortsatt. Aner ikke hvor jeg har ham, eller hva han egentlig vil. Tro om han vet det selv? Skulle ønske vi kunne fått pratet om ting, jeg hater denne usikkerheten.

Ellers er det kaldt å være tilbake i Norge. Jeg skal ikke klage egentlig, i forhold til at det var -15 da jeg reiste fra Norge, og det er faktisk meldt oppimot 10 grader til uka, så får vi bare håpe at det blir noe av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk! :klemmer: Finne på noe en dag? :)

Jepp, det må vi! Stikker til fjells i morgen, og neste uke er rimelig fullbooket, men vi finner snart en dag det passer! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jepp, det må vi! Stikker til fjells i morgen, og neste uke er rimelig fullbooket, men vi finner snart en dag det passer! :)

God tur til fjells! :)

Vel, da var bursdagsfeiring på jobb vel overstått. Gavekort på XXL og en flaske Chivas Regal er jo ikke å forakte. Jeg synes i grunnen sånne ting er litt flaut, er ikke så glad i oppmerksomhet rettet mot meg, men koselig lell da.

Neste helg drar jeg til moren min for å feires. Slipper visst ikke unna der heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne dagbokbyttingen gjør meg helt forvirret. :sjenert:

:fnise: Imponert over at det bare tok deg nesten 1 år og 3 måneder før du oppdaget det. ;):klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Velkommen hjem! Litt kake og oppmerksomhet har aldri skadet noen, så lenge det ikke blir for mye av det. Håper de lyse og varme dagene fremover gjør savnet etter Australia litt mindre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...