Gjest Gjest Skrevet 29. desember 2009 #1 Skrevet 29. desember 2009 Vi har kjøpt oss kjøkken fra IKEA, og da også hvitevarer(whirlpool). Ovnen er en Dåtid innbyggingsovn, som passer inn i den gamle stilen. Den er energiklasse B. Men, jeg er så plaget med at maten blir svidd, og da særlig på undersiden(rundstykker, kaker osv. blir nesten som kull). Til nå har jeg funnet ut at jeg må skru ned varmen, og steke maten over lengre tid. Men dette er jo bare irriterende! Er det noen som har samme ovn, og sliter med samme problemet?
Gjest nasty Skrevet 29. desember 2009 #2 Skrevet 29. desember 2009 Vi har kjøpt oss kjøkken fra IKEA, og da også hvitevarer(whirlpool). Ovnen er en Dåtid innbyggingsovn, som passer inn i den gamle stilen. Den er energiklasse B. Men, jeg er så plaget med at maten blir svidd, og da særlig på undersiden(rundstykker, kaker osv. blir nesten som kull). Til nå har jeg funnet ut at jeg må skru ned varmen, og steke maten over lengre tid. Men dette er jo bare irriterende! Er det noen som har samme ovn, og sliter med samme problemet? VI har også whirlpool fra Ikea. Kjøkken og øvrige hvitevarer er supert, men de ovnene er noe møkk. Steiker skikkelig ujenvnt. Klag til Ikea
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå