Gjest Gjest Skrevet 29. desember 2009 #1 Skrevet 29. desember 2009 I går kveld lagde jeg risgrøt, og restene har jeg satt i kjøleskapet. Skal bruke det til riskrem, men så rekker jeg ikke å lage det i dag. Hvor lenge er risgrøten holdbar i kjøleskapet? Kan jeg bruke den til riskrem i morgen?
Minttu Skrevet 30. desember 2009 #3 Skrevet 30. desember 2009 Må vel gå bra det, å lage den i morgen :klø: Du får bare prøve
Cata Skrevet 30. desember 2009 #4 Skrevet 30. desember 2009 Så lenge den oppbevares kaldt holder risgrøt seg fint i 3-4 dager. Etter det ville jeg nok blitt litt skeptisk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå